Χυδαιότητα σε βάρος του Κώστα Ευρυπιώτη την ώρα που δίνει τη μάχη του

Τον Κώστα Ευρυπιώτη τον πρωτοείδα στην τηλεόραση ως τηλεοπτικό γιο του Κώστα Βουτσά στον Ανδροκλή και τα λιοντάρια του. Μια αγαπημένη κωμική σειρά για όσους ήμασταν παιδιά εκείνα τα όμορφα χρόνια.

Του Στρατή Μαζίδη

Τον ξαναπετύχαμε ως Βλάχο, ως παλιό στης Ελλάδος τα παιδιά, σε μια άλλη σειρά που άφησε κι αυτή εποχή. Γενικώς ο Ευρυπιώτης μας χάρισε όμορφες αναμνήσεις και γέλιο μέσα από σειρές στις οποίες συμμετείχε.

Τώρα μέρες που είναι, ανηφορίζει προς το δικό του Γολγοθά. Σηκώνει το δικό του βαρύ σταυρό. Ούτε βγήκε, ούτε κλάφτηκε. Δίνει τη μάχη του και έχει δίπλα του, τους ανθρώπους του. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ευχηθούμε στο Θεό να τον βοηθήσει.

Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε, είναι να δημοσιεύουμε και να ανακυκλώνουμε τη φωτογραφία του, ενώ κοιμάται εμφανέστατα καταταλαιπωρημένος στο κρεββάτι του νοσοκομείου. Είναι χυδαίο και απάνθρωπο.

Κώστα ο Θεός μαζί σου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail