Να πως σταυρώνουμε ξανά τον Χριστό

Δε γνωρίζω από πότε είναι η φωτογραφία, δηλαδή αν είναι φετινή ή μερικά χρόνια πίσω. Δε με ενδιαφέρει κιόλας. Σήμερα την είδα, σήμερα αισθάνθηκα ντροπή. Δύο αστυνομικίνες καλοχτενισμένες και φροντισμένες, αφού έχουν το σίγουρο μισθό που τους πληρώνουμε, επιβάλλουν την τάξη και διασφαλίζουν την τήρηση του νόμου.

Του Στρατή Μαζίδη

Πώς; Βρίσκοντας αυτόν τον...εγκληματία ο οποίος πουλά κόκκινα αυγά. Μιλάμε για βαρβάτο απατεώνα! Πουλά κόκκινα αυγά πιθανότατα χωρίς άδεια. Τι τις νοιάζει τις κυρίες αν πίσω στο σπίτι περιμένει μια άρρωστη σύζυγος ή κάποια εγγόνια; Ή αν αυτός ο άνθρωπος πρέπει μετά να αγοράσει κάτι να φάει;

Λες και σε αυτήν την ηλικία είχε καμιά όρεξη να κουβαλά καρέκλες, βαριές κούτιες και γκλίτσες για να στέκεται στο πεζοδρόμιο να πουλήσει. 

Είναι η ίδια Αστυνομία που σε τόσες άλλες περιπτώσεις κάνει πως δε βλέπει. Είναι η Αστυνομία που σε σκοτώνουν αλλά πρέπει να περιμένεις αναμονή στο 100 για να ζητήσεις βοήθεια.

Εντάξει κορίτσια τον πιάσατε τον άνθρωπο που έριξε έξω την Ελλάδα; Μπορούμε να είμαστε ήσυχοι τώρα; Α και πού είστε; Δε χρειάζεται να ντρέπεστε...το κάνουμε εμείς για εσάς!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail