Ο Ακάρ ζητά αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου; Μήπως να του τα τυλίξουμε για το σπίτι;

Freepen.gr - Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, Χουλουσί Ακάρ σε τουρκικά ΜΜΕ. Να θυμίσουμε ότι ο Ακάρ φέρεται να είχε ενεργό συμμετοχή στο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 αλλά να μαζεύτηκε την τελευταία στιγμή.

Εν προκειμένω ο Ακάρ ζήτησε από τον Έλληνα ομόλογό του, Ευάγγελο Αποστολάκη να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου:

«Με την στρατιωτικοποίηση των νησιών του που πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα παραβιάζονται ξεκάθαρα οι διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο. Στα πλαίσια του δημιουργικού και ειλικρινούς διαλόγου και στα πλαίσια των καλών σχέσεων μας περιμένω από τον Έλληνα ομόλογο μου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για το ζήτημα αυτό όπως και τα άλλα ζητήματα».

Φυσικά ούτε λόγος για τις καθημερινές παραβιάσεις και τις συχνές υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών ή τη λεγόμενη Στρατιά του Αιγαίου. Μήπως ο κ. Ακάρ θέλει να του τυλίξουμε τα νησιά για το σπίτι;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail