Με τον Στέφανο Τζουμάκα θα χτίσουμε τη νέα Ελλάδα για να μην ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ

Ο Στέφανος Τζουμάκας πάει στο ΣΥΡΙΖΑ για να μην ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την Ελλάδα. Όχι βέβαια όλο το ΠΑΣΟΚ, όχι το παλιό το ορθόδοξο αλλά αυτό μετά το 2000, το κακό, αυτό που δεν ήταν ο Τζουμάκας μέσα.

Του Στρατή Μαζίδη

Βέβαια ο Στέφανος Τζουμάκας δε χρειάζεται να ανησυχεί για το ΠΑΣΟΚ αφού έχει επανέλθει ήδη ευρισκόμενο μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Δε χρειάζεται να του υποδείξουμε εμείς τα πρόσωπα που είναι είτε στη Βουλή, είτε στην κυβέρνηση, είτε στον προθάλαμο. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα.

Από την άλλη, ο Τζουμάκας δεν μπορεί να λείψει από τη μεγάλη εθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας όταν γίνεται με προσλήψεις στο δημόσιο, βόλεμα ημετέρων και γενικώς ακολουθείται η γνωστή παλιά συνταγή με τη μισή Ελλάδα να ζει σε βάρος της άλλης μισής.

Ζούμε τον ορισμό του σουρεαλισμού αλλά και του καθεστωτισμού. Ο Στέφανος Τζουμάκας είναι 73 ετών, τι φιλοδοξεί να πετύχει με την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή; Γιατί δεν αφήνει χώρο να εμφανιστούν και να προωθηθούν καινούρια άτομα; Η δική του γενιά, ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail