Χοντρό κράξιμο για τον υπ. περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά: "Μη μ' ακουμπάς, θα με λερώσεις κιόλας Σκοπιανέ!"

Freepen.gr - Δύσκολες στιγμές έζησε σε περιοδεία του στα Γιαννιτσά ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης. Ο κ.Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου euronews.

Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες: «Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι», του έλεγαν. Αλλοι πολίτες του είπαν: «Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες».

Ένας μάλιστα εξ αυτών πάλι όταν πήγε να τον χαιρετίσει ο κ. Γιαννούλης τραβήχθηκε απότομα φωνάζοντας: "Μη μ' ακουμπάς, θα με λερώσεις κιόλας Σκοπιανέ!"

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail