«Δείτε πως μπορείτε να κερδίζετε στην Ελλάδα 10.000 ευρώ το χρόνο - Τι έκανε ένα ζευγάρι Σέρβων από το Βελιγράδι»

Freepen.gr - «Διαβάζετε συνεχώς πόσα έχετε ή θα χαλάσετε στην Ελλάδα. Εδώ όμως υπάρχει μια ευκαιρία στην Ελλάδα για να κερδίσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα από ακίνητα στην Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται από την εμπειρία ενός παντρεμένου ζευγαριού από τη Σερβία που πώλησε το διαμέρισμαά του στο Βελιγράδι το 2014 και αγόρασε ένα διαμέρισμα στο δημοφιλές τουριστικό κέντρο Χανιώτη» αναφέρει σε ρεπορτάζ η σκοπιανή vecer.mk.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, αγόρασαν ένα διαμέρισμα 75 τετραγωνικών μέτρων με σκοπό να το νοικιάζουν βραχυχρόνια. Το διαμέρισμα που βρίσκεται σε ευρύτερο συγκρότημα διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα για όλους τους ενοικιαστές του κτιρίου, φοίνικες, πάρκο για τα παιδιά και είναι πολυτελώς επιπλωμένο.

«Σε αντίθεση με πολλούς Σέρβους που αγοράζουν ένα διαμέρισμα και στη συνέχεια αγοράζουν τα φθηνότερα έπιπλα και εξοπλισμό, αποφασίσαμε να επιλέξουμε την πολυτέλεια γιατί θέλαμε υψηλού επιπέδου επισκέπτες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία...» δηλώνει το ανδρόγυνο στην διαδικτυακή πύλη grcka.info.

«Στην αρχή, είχαμε πολύ άγχος και φόβο, επειδή δεν ήμασταν σίγουροι αν μπορούσαμε να το οργανώσουμε σωστά από τη Σερβία. Ήμασταν έτοιμοι να το παρατήσουμε αν δεν πήγαινε καλά. Ωστόσο, ενώ εξοπλίσαμε το διαμέρισμα, συναντήσαμε μερικούς ντόπιους ανθρώπους που μας έδειξαν τι και πώς να το κάνουμε. Μια γυναίκα, μια Ελληνίδα γυναίκα που ζει στο ίδιο κτίριο, συμφώνησε να μας βοηθήσει και να δίνει το κλειδί στους πελάτες μας όταν φτάνουν και όταν φεύγουν  να ελέγχει την κατάσταση του διαμερίσματος» αναφέρει το ζευγάρι.



Όσον αφορά το κόστος, λένε ότι πληρώνουν 60 έως 90 ευρώ το μήνα για τη συντήρηση του διαμερίσματος και επιπλέον για το Διαδίκτυο, το νερό, την ηλεκτρική ενέργεια, την τηλεόραση ... όλα τα έξοδα μαζί - ετησίως κοστίζουν περίπου 1.200 ευρώ συμπεριλαμβανομένων 270 ευρώ φια φόρο. Φυσικά υπάρχουν και άλλα έξοδα, περιστασιακά όπως μαγειρικά σκεύη κτλ.

Το ανδρόγυνο σκοπεύει να επισκεφθεί την Ελλάδα του χρόνου για να δει τι χρειάζεται να επενδύσει στο διαμέρισμά του που δήλωσε ότι την περυσινή σεζόν κέρδισε περίπου 9.500 ευρώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail