Το κράτος έχει συνέχεια και άλλα τέτοια για αφελείς ψηφοφόρους


Τον απερχόμενο κ. Τσίπρα έρχεται να αντικαταστήσει ο φέρελπις κ. Μητσοτάκης με το σλόγκαν «το κράτος έχει συνέχεια».

Από: hassapis-peter.blogspot.com - Του Χασάπη Πέτρου

Με αυτό το σύνθημα, γιατί μόνο περί συνθήματος πρόκειται, ο κ. Μητσοτάκης μας λέει ότι θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις προς τους δανειστές (ξεπούλημα περιουσίας, υψηλά πλεονάσματα, πλειστηριασμούς κ.λ.π.).

Όταν όμως θα εμφανιστούν τα δύσκολα και ο λαός θα αρχίσει να βλέπει στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη τον νέο Ντελαρούα, τότε θα ακούσουμε το σλόγκαν ότι για όλα «φταίνε οι προηγούμενοι». Δηλαδή τότε το κράτος δεν θα έχει συνέχεια, αλλά αίφνης θα εμφανίσει ασυνέχεια, μεταξύ των προηγούμενων "κακών" και των μετέπειτα "καλών"!

Εάν λοιπόν το κράτος έχει συνέχεια, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης, τότε ο κάθε νέος πρωθυπουργικός μνηστήρας γνωρίζει τι παραλαμβάνει και αποκλειστικά υπεύθυνος είναι αυτός ως συνέχεια στην εξουσία. Αν δεν αποδεχόταν αυτό που παραλαμβάνει τότε απλά δεν θα έμπαινε σ΄ αυτή τη διαδικασία.

Επομένως, ο κ. Μητσοτάκης αναλαμβάνει πλήρως και με πλήρη γνώση, την ευθύνη της Συμφωνίας των Πρεσπών και όλων των υπολοίπων, ωσάν να τα υπέγραψε αυτός ο ίδιος. Τα υπόλοιπα απευθύνονται σε αφελείς ψηφοφόρους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail