Πουλάνε Πομάκους και Ρομά στη Θράκη για να στηρίξουν την Τουρκία

Οι Πομάκοι ποτέ δεν σταμάτησαν να στηρίζουν το έθνος. Το 1878 δήλωσαν ότι προτιμούν να τεθούν υπό το σκήπτρο του βασιλέως των Ελλήνων. Η ελληνική πλευρά ξεκινώντας από το 1922 με την απέλαση παλαιομουσουλμάνων κάποιοι από τους οποίους είχαν βοηθήσει τον ελληνικό στρατό, μετά από αίτημα του γενοκτόνου Κεμάλ, δεν σταμάτησε να κάνει ο, τι περνάει από τα χεριά της για να βοηθήσει την Τουρκία να κατασκευάσει τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Στη Θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα αποτελούμενη από τρεις εθνότητες, Πομάκους, Ρομά και τουρκογενείς. Η ελληνική πλευρά αδιαφορεί για τα ανθρωπινά δικαιώματα Πομάκων και Ρομά, την ανεξέλεγκτη δράση του τουρκικού προξενείου και προσπαθεί να διευκολύνει τον εθνικισμό της Άγκυρας.

Σε συνέντευξη του στο zougla ο Ιμάμ Αχμέτ ανέφρε ότι 500 χρόνια οθωμανοκρατίας δεν τους έκαναν Τούρκους, δε θα τους κάνει τώρα Τούρκους το ελληνικό κράτος! Το 2016 η ίδια εφημερίδα δημοσίευσε επιστολή αναγνώστη που αναρωτιώταν για το πόσο ισχυρή είναι η Τουρκία στη Θράκη.

Η υπόθεση της Ρομά, Σαμπιχά Σουλεϊμάν και το κόψιμο της από τις λίστες των ευρωβουλευτών του Σύριζα επειδή δε δήλωνε Τουρκάλα δείχνει την υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών. Ποτέ δεν τους ενδιέφεραν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η καταστροφή της χώρας τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει. Για αυτό οι μόνες υποθέσεις που ασχολούνται είναι αυτές που μπορεί να κατηγορήσουν την χώρα.

Για τη Δύση εξαίρεση αποτελεί το κουρδικό κίνημα αλλά αυτό οφείλεται στη δική του δυναμική. Όταν ένας αγώνας είναι δίκαιος, ακόμα και οι λάθος άνθρωποι θα αναγκαστούν να τον στηρίξουν πάντα φυσικά από την μυωπική οπτική τους. Μας κυβερνάνε άνθρωποι που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν τους εθνικισμούς τρίτων και να αποδομήσουν ό,τι σχετίζεται με την ιστορία της χώρας και του λαού. Ο ανθρωπισμός μονοπωλείται από επσγγελματίες και μισέλληνες. Το ότι επιβιώνουμε ακόμα είναι θαύμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail