Οι Τούρκοι δεν μπορούν να θρέψουν τα μωρά τους - Βάζουν αλυσίδες στις βρεφικές τροφές γιατί τις κλέβουν σύγχρονοι Αγιάννηδες

Freepen.gr - Ασφαλίζουν πλέον τις βρεφικές τροφές στα ράφια των καταστημάτων στην Τουρκία σε μια φωτογραφία που αναπαράγεται από αρκετούς λογαριασμούς στο twitter με αρκετά σκληρά σχόλια από τους χρήστες.

«Οι άνθρωποι κλέβουν φαγητό, όχι ψωμί για να μην πεινάνε τα μωρά. Υπάρχουν όμως ακόμη πολιτικοί που μιλούν για οικονομία δίχως ντροπή!!!» σχολιάζει κάποιος. Σε άλλο πάλι σχόλιο σημειώνεται πως:

«Βάζουν αλυσίδες στο φαγητό ώστε να μην το κλέβουν. Όταν μια χώρα κλέβει τροφή από το μπακάλικο, τότε η χώρα αυτή έχει πρόβλημα πείνας με τα βρέφη που δεν μπορεί να θρέψει».

Άλλος πάλι αναφέρει: Βάζουν αλυσίδες στις μητέρες. Ο Βίκτορ Ουγκό πρπέπει να ξαναγράψει τους Αθλιους με κεντρικό ήρωα μια μητέρα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail