Fateh - Το νέο υποβρύχιο του Ιράν που εκτοξεύει πυραύλους κρουζ!

Freepen.gr - Το νέο υποβρύχιο του Ιράν, το Fateh (κατακτητής), παρουσιάστηκε σε τελετή στη νότια επαρχία Hormozgan, στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Hassan Rouhani. Νωρίτερα το Σάββατο, ο υπουργός Άμυνας του Ιράν, Ταξίαρχος Αμίρ Χατάμι, δήλωσε ότι το υποβρύχιο έχει αναπτυχθεί από Ιρανούς ειδικούς και διαθέτει τεχνολογίες αιχμής.

"Το υποβρύχιο Fateh είναι απόλυτα εγχώριο και έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από ικανούς επιστήμονες του Οργανισμού Θαλάσσιων Βιομηχανιών του Υπουργείου Άμυνας και φέρει τις σύγχρονες τεχνολογίες του κόσμου", μεταδίδει το Tasnim News Agency.



Το υποβρύχιο είναι ικανό να εκτοξεύσει πυραύλους κρουζ, είναι εξοπλισμένο με προηγμένο σύστημα ηχητικού ραντάρ και χρησιμοποιεί ένα σύστημα πυραυλικής άμυνας, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, είπε ο Χατάμι.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail