Καλά κρασιά! Σκοπιανοί: Ποιος θα δικαιούται το εμπορικό σήμα "Μακεδονικό οίνος"!

Freepen.gr - Οι Σκοπιανοί οινοπαραγωγοί - εξαγωγείς πιστεύουν ότι τώρα με τη συμφωνία των Πρεσπών και το νέο όνομα του κράτους, μπορούν να ταξινομήσουν τα κρασιά τους από όλο τον χώρο της γεωγραφικής Μακεδονίας ως«Μακεδονικό κρασί» αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα expres.

O Minco Jordanov, ιδιοκτήτης ου οινοποιείου "Στόμπι" θεωρεί ότι μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών να αναγνωριστεί το "μακεδονικό κρασί " θα ήταν καλό να βρεθεί μια δίκαιη λύση στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου για ολόκληρη την περιοχή της γεωγραφικής Μακεδονίας ώστε να χρησιμοποιεί το επίθετο «μακεδονικός».

«Δεν έχουμε έρθει σε επαφή για το θέμα αυτό, αλλά πιστεύω ότι το Σωματείο μας έχει γνώση του θέματος και θα δείξει τη θέση μας στο πλαίσιο των διεθνών κανονισμών. Ναι, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι", δήλωσε ο Jordanov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail