Οι Ιρανοί διείσδυσαν στο Κέντρο Ελέγχου των ΗΠΑ, πήραν τον έλεγχο κατασκοπευτικού drone στη Συρία και το κατέβασαν στην έρημο!

Freepen.gr - Ο Αρχηγός της Αεροπορικής Δύναμης της Ισλαμικής Φρουράς της Επανάστασης (IRGC), ταξίαρχος Amir Ali Hajizadeh αποκάλυψε την Πέμπτη ότι πολλά αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πετούσαν συνεχώς πάνω από τη Συρία και το Ιράκ ήταν υπό τον έλεγχο της IRGC και οι πληροφορίες τους από πρώτο χέρι ελέγχονταν και ανακτώνταν από τις δυνάμεις του μετά τη διείσδυση στο κέντρο διοίκησης των ΗΠΑ.

"Επτά έως οκτώ αεροσκάφη που είχαν συνεχείς πτήσεις πάνω από τη Συρία και το Ιράκ τέθηκαν υπό τον έλεγχό μας και οι πληροφορίες τους ελέγχονταν από εμάς και μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες από πρώτο χέρι", δήλωσε ο Hajizadeh στην πόλη Hamedan του Δυτικού Ιράν την Πέμπτη.

Το παρακάτω πλάνο δείχνει τη διείσδυση του IRGC στο Κέντρο Διοίκησης του Στρατού των ΗΠΑ, ένα από τα πολλά αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τις παρατηρήσεις του στρατηγού Hajizadeh και μεταδίδει το πρακτορείο FARS.

Το βίντεο δείχνει ότι ένα αεροπλάνο που πετάει στις Η.Π.Α. ξεκινάει να δυσλειτουργεί και τελικά κάνει μια ανώμαλη προσγείωση σε μια ερημική περιοχή 10 χιλιόμετρα μακριά από τη βάση του.

Τα αμερικανικά στρατεύματα απέφυγαν να προσεγγίσουν το αεροσκάφος και μη όντας σίγουρα ως προς το ποιος το ελέγχει, απέστειλαν ένα μαχητικό για να το βομβαρδίσει.

Το βίντεο ελήφθη από ένα drone των Ιρανών που πετούσε πάνω από το αμερικανικό που έθεσε υπό τον έλεγχό της η IRGC.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail