Υποκρισία - Όταν θεωρείς γενναιότητα την αλλαγή φύλου στα 15 αλλά καταδικάζεις αυτόν που συνευρίσκεται επί χρήμασι


Ο Τσίπρας είναι ένας «Πρωθυπουργός» που θεωρεί πράξη γενναιότητας να αλλάζει φύλο ένα αγοράκι στα 15 αλλά καταδικάζει τον πρώην βουλευτή της ΝΔ που πλήρωνε για να συνευρεθεί με 15χρονα αγοράκια! Ποιο υποκριτής πεθαίνεις.

Γιώργος Αδαλής
Προσωπικά χάρηκα με την καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ. Και θεωρώ ότι λίγα χρόνια έφαγε για την πράξη του αυτή. Αλλά όχι να βγαίνουν και να κάνουν «υψηλή πολιτική» και κριτική όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, που θέσπισαν πρόσφατα νόμο ο οποίος επιτρέπει στα ανήλικα να αλλάζουν φύλο προφανώς γιατί τα θεωρούν ικανά να λάβουν μια τέτοια απόφαση.

Δηλαδή από τη μια θεωρούν γενναία όσα ανήλικα αγοράκια αποφασίζουν να κάνουν εγχείρηση αλλαγής φύλου και ικανά να λάβουν μια τόσο σοβαρή απόφαση ενώ από την άλλη καταδικάζουν όσους πάνε να συνευρεθούν μαζί τους ως...παιδόφιλους!

Αποφασίστε επιτέλους! Ή ένα 15χρονο είναι ελεύθερο να κάνει ότι θέλει γιατί ο νόμος σας ΔΕΝ το θεωρεί ανήλικο ή εφόσον είναι πραγματικά ανήλικο τότε ως κοινωνία είμαστε υποχρεωμένοι να το προστατέψουμε εώς ότου ενηλικιωθεί! Δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο! Που μου θέλετε και ρεάλ πολιτίκ στην πλάτη ανήλικων παιδιών....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail