Στα 15 είσαι ώριμος να αλλάξεις φύλο αλλά ανήλικος να...ανοίξεις φύλλο

Ήταν αρχές Ιανουαρίου του 2016 όταν ελάχιστοι τολμούσαμε στην Ελλάδα να καταπιαστούμε με την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη ανατρέχοντας σε πληροφορίες από τον ηλεκτρονικό τύπο της Ρουμανίας και της Μολδαβίας (άρθρο) ευχόμενοι στον επίλογο ο κατηγορούμενος να αποδειχθεί αθώος.

Του Στρατή Μαζίδη

Δεν ήθελα να ξαναγράψω τίποτε για το ζήτημα αλλά δεν αντέχεται η υποκρισία όλων τους. Από τη μια ΝΔκρατες εκλεγμένοι να υπερασπίζονται με ιδιαίτερο πάθος πριν τη δίκη τον κατηγορούμενο ή να διαβάζουμε ότι η ηγεσία της ΝΔ προέτρεπε τον κατηγορούμενο να κάνει υπομονή να καθίσει η υπόθεση για να τον επαναφέρει. Είναι το κόμμα με οπαδούς του βαθιά πολιτικού συνθήματος "Βαγγέλα σέξι, σκίσε τον Αλέξη".

Από την άλλη οι κυβερνώντες και οι θιασώτες τους. Από τη μια στα 15 χρόνια μας είμαστε ώριμοι να πετσοκόψουμε, να κοντύνουμε ή να τραβήξουμε το σώμα μας πηγαίνοντας ενάντια στη φύση αλλά θεωρούμαστε ανήλικοι αν μας...ακουμπήσει κανείς. Αυτό για να καταλάβουν απελευθερωμένοι και μη, ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ τους δουλεύει όλους.

Υποκρισία για όλα τα γούστα πάνω στα ανθρώπινα δράματα μιας φτωχής χώρας όπως η Μολδαβία όπου η πορνεία είναι ίσως το πιο διαδεδομένο "επάγγελμα". Ας αφήσουμε λίγο τους δικούς μας πολιτικούς που ενδιαφέρονται μόνο για την καριέρα τους, κι ας σκεφτούμε αυτά τα παιδιά που περιμέναν από αξιωματούχους του ΟΗΕ., όπως ο κ. Γεωργιάδης εκείνη την εποχή, να βοηθήσουν την πατρίδα τους.

Όσο για την απόφαση του δικαστηρίου κι εφόσον τον έκρινε πραγματικά ένοχο; Χάδι! Κι όπως το πάρει κανείς.


* ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail