Ο Χατζηδάκης αποκάλεσε "σαπουνόφουσκες" και "πολιτικές ανοησίες" τα περί παραίτησης των βουλευτών της ΝΔ - Τον έκραξε άγρια ο Τράγκας

Freepen.gr - Έπεσαν πλέον και οι μάσκες της Νέας Δημοκρατίας ώστε κανείς να μη δικαιούται να λέει πως δεν ήξερε. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε στα Παραπολιτικά FM και τον Παναγιώτη Τζένο τα εξής όσον αφορά τα περί ανάγκης παραίτησης των βουλευτών της ΝΔ και γενικώς της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για "σαπουνόφουσκες" και "πολιτικές ανοησίες" ισχυριζόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο θα είχαμε από το 1974 έως σήμερα κάθε τρεις και λίγο εκλογές. Θα πρέπει κάποιος να πει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που χαρακτηρίζει όλους όσους έχουμε αυτή τη θέση ως ανόητους, ότι δεν ξεπουλιέται κάθε μέρα η Μακεδονία και να αφήσει στην άκρη τα ανόητα επιχειρήματα.

Το δικό του κόμμα είναι που δε μιλά καθόλου για το όνομα, ο δικός του πάλαι ποτέ Μακεδόνας πρωθυπουργός εισήγαγε τη σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία, ο από το δικό του κόμμα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι εξαφανισμένος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι με το που έκλεισε το τηλέφωνο, παρενέβη αμέσως ο Γιώργος Τράγκας υπενθυμίζοντας του ότι οι λοιπές ευρωπαϊκές χώρες που επικαλέστηκε ο κ. Χατζηδάκης, δε συνορεύουν με Σκόπια και Τουρκία καθώς επίσης πρέπει να ντρέπονται όσοι τα λένε αυτά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail