Τα προφητικά λόγια του Καργάκου: θα έρθουν χρόνια και θα κλείσω τα μάτια μου σε συνθήκες φασισμού

Freepen.gr - «Θα έρθουνε χρόνια και θα κλείσω τα μάτια μου σε συνθήκες φασισμού αλλά διαφορετικού από αυτόν που γνώρισα όταν ήμουν παιδί. Σε παγκόσμια κλίμακα φασιστικό σύστημα εξουσίας που ενισχύει την ασυδοσία σε βάρος της ελευθερίας» είχε δηλώσει προφητικά σε συνέντευξή του την περασμένη δεκαετία ο αείμνηστος Σαράντος Καργάκος.
 
Έκανε λόγο για την απουσία του πνευματικού κόσμου ενώ σε άλλο σημείο τονίζει πως στην Ελλάδα φοβάμαι εμφύλιο πόλεμο καθώς έχουμε διαπαιδαγωγηθεί να μισεί ο ένας τον άλλο.

Επίσης θεωρεί ότι η Ευρωπή  δε θα μας συγχωρέσει ποτέ το γεγονός πως ως έθνος αντισταθήκαμε κατά τη διάρκεια του Β' ΠΠ και θέλουν να μας διαλύσουν όπως έκαναν με τη Γιουγκοσλαβία λόγω των Σέρβων.

Αυτές και πολλές ακόμη σοβαρές επισημάνσεις του μεγάλου μας ιστορικού σε μια παλαιότερη συνέντευξή του στις Αντιθέσεις του ΚΡΗΤΗ TV.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail