Αυτές είναι οι σημαίες που έβαλε ο Κατσίφας - Έχουν φάει τον κόσμο οι Αλβανοί να βρουν εκείνη στα δεξιά

Την είσοδο το πρωί της 15ης Νοεμβρίου στο σπίτι του Δασκάλου στους Βουλιαράτες όπουξεσήκωσαν τα πάντα με πρόφαση ότι ψάχνουν τη σημαία τη μεγάλη του Κωνσταντίνου, σημειώνει στο facebook σε ανάρτησή της η Γεωργία Μπιτάκου.

Μεταξύ άλλων αναφέρει;

Γιατί στο σπίτι του δασκάλου; Γιατί είδαν στα βίντεο ότι τη σημαία την κράταγε μπροστά ο γαμπρός του, τον οποίο προσήγαγαν το βράδυ της κηδείας στο τμήμα Αργυροκάστρου από την Κακαβιά που τον συνέλαβαν με τους άλλους Βορειοηπειρώτες. Το παλικάρι είναι πλέον Ελλαδα αλλά οι κάτοικοι του χωριού αβοήθητοι πάλι βορά στα χέρια των δολοφόνων που συνεχίζουν να απειλούν και να εκφοβίζουν!

Τη ΣΗΜΑΙΑ, δε θα τη βρείτε ΠΟΤΕ εξάλλου είναι η πρόφασή σας, αφήστε τα γερόντια ήσυχα την έχουμε Ελλαδα τη ΣΗΜΑΙΑ, κειμήλιο εθνικό να θυμίζει τη θυσία ενός εθνομάρτυρα που ακόμα νεκρός σας απειλεί!

(Στη φωτο οι δυο σημαίες που έβαλε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και υπερασπίστηκε με τη ζωή του όταν του αφαίρεσαν αυτή δεξιά)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail