«Ο Καμμένος επιβεβαίωσε πως την Ελλάδα κυβερνάει η ΕΥΠ με εντολές Τσίπρα και τον σύνδεσμο ΕΥΠ – ΜΙΤ»

Freepen.gr -  «Ο Καμμένος επιβεβαίωσε πως την Ελλάδα κυβερνάει η ΕΥΠ με εντολές Τσίπρα και τον σύνδεσμο ΕΥΠ – ΜΙΤ» σημειώνει σε δήλωσή της η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή, στον απόηχο των όσων αποκάλυψε ο υπουργός άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο διεθνές συνέδριο «ΑΘΗΝΑ» που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ.

«Δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τις υπηρεσίες πληροφοριών. Οι υπηρεσίες πληροφοριών μοιράζονται πληροφορίες, μόνο εάν το επιθυμούν, με τους αρχηγούς των κυβερνήσεων» είπε, προσθέτοντας ότι χτύπημα δεν είναι «οι τρελοί ισλαμιστές μαχητές στη μέση μιας πόλης». Μεγάλο χτύπημα, για τον Πάνο Καμμένο, είναι «η χρήση ενός drone 500 ευρώ με βιολογικά ή χημικά όπλα 500 γραμμαρίων, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν μια ολόκληρη πόλη», είπε, σύμφωνα με το βίντεο του armyvoice.

Η κ. Μακρή αναφέρει στη δήλωσή της: «Τα όσα αποκάλυψε ο Καμμένος μπροστά στις αντιπροσωπείες του ΝΑΤΟ, πως την Ελλάδα την κυβερνάει η ΕΥΠ που έχει υποκαταστήσει ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ στην (ανύπαρκτη) Εθνική Ασφάλεια, σε απευθείας συνεννόηση με το Μαξίμου, επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις του Μανώλη Χατζησάββα για τον σύνδεσμο ΕΥΠ – ΜΙΤ. Ταυτόχρονα, εξηγείται, γιατί ο Καμμένος δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τα στελέχη της ΕΥΠ που καρφώνει ο Διοικητής τους, στους Τούρκους».

Αυτό που πρέπει να υπογραμμισθεί είναι ότι το κείμενο / βίντεο της ομιλίας του κ. Καμμένου δεν έχει αναρτηθεί ούτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Αμυνας όπως γίνεται με όλες τις ομιλίες - χαιρετισμούς ούτε στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ. Γιατί άραγε;




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail