Προσβολή της δημοκρατίας και της νοημοσύνης



Το σημερινό «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ» στα Σκόπια για την αποδοχή της λεγόμενης «Συμφωνίας των Πρεσπών» αποτελεί προσβολή για κάθε δημοκρατικό πολίτη της Ελλάδας, όποια άποψη να έχει για το Μακεδονικό, καθώς το κυβερνητικό καθεστώς Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένου τον καταδικάζει στον ρόλο του παθητικού παρατηρητή για ένα θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας, όπως είναι το Μακεδονικό. 


Εφόσον γίνεται δημοψήφισμα στα Σκόπια θα έπρεπε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα και μάλιστα με απλό ερώτημα, όπως έγινε στην Κύπρο με το "Σχέδιο Ανάν", και όχι με συνδυαστικό περιεχόμενο που υποβολιμαία στηρίζει τη μία άποψη του δημοψηφίσματος. Στις πραγματικά δημοκρατικές χώρες δεν νοούνται δημοψηφίσματα με συνδυαστικά ερωτήματα όπως αυτό του Τσίπρα το 2015 και αυτό του Ζάεφ σήμερα. 

Πρόκειται για απάτη και εμπαιγμό! Γι αυτό και το αίτημα της διεξαγωγής ενός πραγματικού δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για την ταπεινωτική και επικίνδυνη, από κάθε άποψη, για την Ελλάδα «Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ» αποτελεί σήμερα δημοκρατικό και πατριωτικό καθήκον ενάντια στις ολοκληρωτικές και ξενόδουλες λογικές των κυβερνώντων. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Υ.Γ. Η δήλωση Τσίπρα, από τη Νέα Υόρκη, ότι η Ελλάδα με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» κέρδισε την Ιστορίας της (sic!) είναι «άνω ποταμών». Εάν δεν μας εμπαίζει, όπως το κάνει συνήθως ως αυθεντικός καιροσκόπος, τότε για μια ακόμα φορά δείχνει γιατί μπερδεύεται μεταξύ Λέσβου και Μυτιλήνης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail