Απαράδεκτη η απάντηση της ΝΔ στην Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα

Η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης επέδωσε επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ κο Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στο Βελλίδειο. Με την επιστολή αυτή ζητούσε να μάθει την θέση του κόμματος του στο Σκοπιανό.

του Δημήτρη Βαλασίδη(*).

Η σθεναρή θέση της επιτροπής είναι καμμιά υποχώρηση στο ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, η οποία είναι μια και Ελληνική.

Σύμφωνα με την δοθείσα απάντηση, την θέση αυτή δεν την υιοθετεί η ΝΔ και επιπλέον δεν δηλώνει τι θα κάνει, αν γίνει κυβέρνηση και έχει ήδη κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών από την παρούσα βουλή. Θα την ακυρώσει; Επίσης δεν μας διευκρινίζει ποιά θα είναι η θέση της σε περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας από την αρχή. Θα εκχωρήσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, όπως υποστηρίζουν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη της; Ποιες υποχωρήσεις είναι διατεθειμένη να κάνει προς τους σλαβοαλβανούς των Σκοπίων;

Η πολιτικάντικη απάντηση τους κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ικανοποιεί την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες, διαψεύδοντας τις αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις.

(*) Ο Δημήτρης Βαλασίδης είναι:

Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος-Συγγραφέας, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Γεν. γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και μέλος της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail