Κρίσιμη ώρα: Δε θα πολεμήσεις για το κόμμα σου, την ΕΕ ή τους πολιτικούς αλλά για την Ελλάδα σου

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η φετινή ΠΑΣΧΑΛΙΑ θα έχει πολλά λουλούδια.
Εκεί κοντά στα Χρυσά Κόλλυβα στο τέλος της Πεντηκοστής κάποιοι θα βράζουν και τα δικά τους
Ο Ερντογάν έκανε το « θαύμα του»
Προβληματίζει και συσπειρώνει τους απανταχού της γης Έλληνες .

Ήδη από τον Ιούλιο του 2016 το πανηγύρι ξεκίνησε.

«Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.» 23 Σεπτεμβρίου 2012  ΗΓΓΙΚΕΝ https://topothoumeno.blogspot.gr/ 
Αυτή η φράση ειπώθηκε από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ το 1990 στο κελί της Παναγούδας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και σηματοδοτεί επιβεβαιώνοντας το μέλλει γενέσθαι της Εθνικής μας ζωής. 
Το διπλωματικό επεισόδιο της ΘΡΑΚΗΣ φαίνεται να ξεκινάει τον Ιούλιο του 2016  με το τουρκικό πραξικόπημα , τους 8 φυγάδες τούρκους στρατιωτικούς  που καταφεύγουν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη της Θράκης και την άρνηση της Ελληνικής πλευράς για την μη έκδοση τους. 
Η απάνθρωπη απαγωγή – αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τους τούρκους στον Έβρο της Θράκης στις 1 Μαρτίου του 2018, η μεθοδευμένη καθυστέρηση των τουρκικών αρχών να τους παραδώσουν άμεσα και τα υπονοούμενα που αφήνονται μέσα στον τουρκικό τύπο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση των οκτώ τούρκων , επιδεινώνουν το εν γένει διπλωματικό επεισόδιο που ξεκίνησε στην ΘΡΑΚΗ.

Μέρα με την ημέρα ο κ. Ερντογάν καθίσταται μη διαχειρίσμος όχι μόνο από εμάς αλλά και από τις μεγάλες δυνάμεις. 

Στα χείλη των ισχυρών γεωπολιτικών παικτών ακούγεται το δημοφιλές άσμα « άσε τον τρελό στην τρέλα του …»

Όμως τον άφησαν απέναντι μας και τον σιγοντάρουν με ότι αυτό συνεπάγεται.
Welt: Αυξάνεται ο αριθμός των προσφύγων, η Αθήνα «τορπιλίζει» τη συμφωνία.
Σε άρθρο αναφορικά με το προσφυγικό η Welt επικαλείται στοιχεία από την Κομισιόν και τις γερμανικές αρχές σχετικά με την αύξηση ξανά των προσφυγικών ροών. Συγκεκριμένα όπως γράφει και η Deutsche Welle, η γερμανική Welt με ένα εκτενέστατο δημοσίευμα ρίχνει τα βέλη της εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης για την στάση που κρατάει σε σχέση με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες.
Αντί να στείλουν πίσω τους πρόσφυγες, τους στέλνουν στην ΕΕ
Μάλιστα το δημοσίευμα καταλήγει πως η Ελλάδα τορπιλίζει τη συμφωνία επειδή ουσιαστικά δίνει το μήνυμα προς τους πρόσφυγες ότι όποιος καταφέρνει να φτάσει μέσω του Αιγαίου στα νησιά, μπορεί να προχωρήσει και προς την κεντρική Ευρώπη.
Συγκεκριμένα η διαπίστωση της εφημερίδας είναι ότι ενώ η Τουρκία εφαρμόζει τη συμφωνία, υπάρχει η υποψία ότι η Ελλάδα την «τορπιλίζει». Σύμφωνα με πληροφορίες της από αρμόδιους στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες καθώς και από την Frontex, η ελληνική κυβέρνηση μεταφέρει μεγάλο αριθμό προσφύγων που ζητούν άσυλο από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα, με συνέπεια η Τουρκία να μην είναι υποχρεωμένη πλέον να τους δεχθεί πίσω και έτσι η Αθήνα δίνει το μήνυμα προς τους πρόσφυγες ότι όποιος καταφέρνει να φτάσει μέσω του Αιγαίου στα νησιά, μπορεί να προχωρήσει και προς την κεντρική Ευρώπη.
Ανεβαίνει ο αριθμός προσφύγων από την Τουρκία.» http://www.iefimerida.gr/ 19 Μαρτίου 2018
Οι προσφυγικές ροές όμηροι στα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΆ σχέδια του σουλτάνου.
Η Ελλάδα φαίνεται να έχει σοβαρότατο πρόβλημα μέσα και έξω.
Ότι επεδίωκε εδώ και δυο χρόνια για την Αφρίν ο Ερντογάν, το ίδιο καθ ομοιότητα θα κάνει και στο ΑΙΓΑΙΟ αλλά θα αποτύχει ο πονηρούλης.

ΠΡΙΝ δυο και χρόνια η τουρκική εξωτερική πολιτική επεδίωκε την δημιουργία ανθρωπίνων ζωνών ασφαλείας στην Βόρειο Συρία λόγω των προσφύγων του πολέμου.

ΣΗΜΕΡΑ κατέλαβαν την ΑΦΡΙΝ και αφρίζουν από την χαρά που πέτυχε η πονηριά τους.

Στις 8 Αυγούστου 2015 με την έναρξη των προσφυγικών ροών αρθρογραφούσαμε αλλά ολίγοι κατανοούσαν
«ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ των Τούρκων. Δημιουργία ¨ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨ στο ΑΙΓΑΙΟ εξ αιτίας του μεταναστευτικού κύματος;‏»
ΤΌΤΕ
« Σε δύο μήνες μια ολόκληρη Μυτιλήνη από πρόσφυγες ήρθε στο Αιγαίο. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο 2015 στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περισυνελέγησαν 86.000 παράνομοι μετανάστες – Ο πληθυσμός της Λέσβου είναι 88.000 άτομα – Περίπου 1.300 οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης από το Λιμενικό .Σοκάρουν τα τελευταία στοιχεία για τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα καθώς μόνο τον Ιούλιο του 2015 περισυνελλέγησαν από άνδρες του Λιμενικού περίπου 55.000 παράνομοι μετανάστες.» 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ αν ανοίξει τις κερκόπορτες ο σουλτάνος μαζί με κρυφές μονάδες των ειδικών δυνάμεων καταστροφών του τουρκικού στρατού ;
Ο Ερντογάν με αφορμή το προσφυγικό επιθυμεί να δημιουργήσει ξεχωριστή Κυπριακή τραγωδία σε κάθε ένα από τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ που σήμερα σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού.
Γνωρίζει και επιθυμεί ότι αν ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ εκατομμύρια πρόσφυγες στα νησιά μας θα δημιουργήσει συνθήκες χάους και αστάθειας, όχι μόνο σε αυτά αλλά και στο μνημονιακό πολιτικό δυναμικό της Ελλάδος.
Δηλ. με λίγα λόγια κρατάει στα χέρια του τον σημερινό εφησυχασμό μας για αυτό και μας χαρακτηρίζει «κότες σε σιλό με καλαμπόκι»

Μετά τις συνθήκες του χάους, όπως έγινε και στην Κύπρο το 1974 θα ζητήσει να προστατεύσει την ασφάλεια των μουσουλμάνων αδελφών του σαν μεγάλος υποκριτής που είναι και θα δημιουργήσει διπλωματικό περιβάλλον επέμβασης.
ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ
Εφαρμόζουν άνομους σχεδιασμούς για να πετύχουν τους προαιώνιους σκοπούς τους στο γεωστρατηγικό ΑΙΓΑΙΟ.
Εκ των πραγμάτων η Ελλάδα θα αναθεωρήσει τις πολιτικές της έναντι του προσφυγικού .
Οι καταστάσεις θα την αναγκάσουν.

« η τότε Ελληνική κυβέρνηση θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα» έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ διαβλέποντας και αυτούς τους κινδύνους.
Τα Ελληνικά σύνορα θα σφραγιστούν από ανάγκη
Κανένας Έλληνας δεν περισσεύει όλοι είναι χρήσιμοι και στο μέτωπο και στα μετόπισθεν .
ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ: Δεν θα πολεμήσεις για το κόμμα σου, την ΕΕ ή τους πολιτικούς αλλά για την Ελλάδα σου, για τα ιερά και τα όσια σου.
Ο Ξέρξης σήμερα έχει μεταμφιεστεί σε σουλτάνο που μάλιστα πρόσφατα τον βράβευσαν στο Βατικανό με το ειδικό βραβείο για την αντιτρομοκρατική εκστρατεία του που φέρει την ονομασία « κλάδος ελαίας» και μόλις εχθές εισήλθε στην ΑΦΡΙΝ και αύριο που στο ΑΙΓΑΙΟ ; μεταφέροντας τον γνωστό πολιτισμό του πλιάτσικου.

Το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ είναι να τους αποκαλύψει όλους πριν τους τακτοποιήσει.

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail