Με GRANDe χτυπήματα θα ξεπληρώσει και η Μεγάλη Βρετανία τα εγκλήματά της σε Συρία - Ιράκ

Του Στρατή Μαζίδη

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Το είχαμε σημειώσει και στις προηγούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε χώρες της Δύσης.

Τα εγκλήματα στο Ιράκ [παλαιότερα] και τη Συρία σήμερα θα πληρωθούν. Όταν είσαι ο ιθύνων νους ή έχεις βάλει το χέρι σου ή ευλογήσει τέρατα να κόβουν κεφάλια, να βιάζουν, να ακρωτηριάζουν και να τσακίζουν αθώες οικογένειες, τότε η ζωή θα σου στείλει το λογαριασμό.

Χθες ήταν η σειρά της Μεγάλης Βρετανίας και έγινε με ένα χτύπημα....Grand-e.

Όταν ο ανεκδιήγητος Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλέρ έβρισκε κι αυτός ανύπαρκτα χημικά όπλα στο Ιράκ, οι Βρετανοί δεν ασχολήθηκαν.

Τότε όμως στο διαλυμένο Ιράκ έπεσε ο σπόρος που οδήγησε στην ISIS.

Αργότερα ήρθε ο Ντέιβιντ Κάμερον με το Assad must go. Βρετανοί υπήκοοι βρέθηκαν στη Συρία να αποκεφαλίζουν. Κανείς δεν ενοχλήθηκε.

Τώρα η Βρετανία μαζί με τις ΗΠΑ και την Ιορδανία ενισχύουν τους τρομοκράτες στο συριακό νότο.

Το αίμα θα ξεπληρωθεί.

Θα μου πείτε, μα τι φταίνε οι άνθρωποι που πήγαν να διασκεδάσουν;

Θα σας απαντήσω, οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί ή ζωντανοί-νεκροί Σύριοι σε τι έφταιξαν; Με τους δεκάδες που σκοτώνονται κάθε φορά όταν ένας όλμος των τρομοκρατών σκάει σε ένα σχολείο της Χομς ή ένα παγιδευμένο όχημα ανατινάζεται στη Βαγδάτη, ποιος ασχολείται; Με τους Κούρδους που καθαρίζει ο Ερντογάν στη νοτιο-ανατολική Τουρκία ποιος έχει ασχοληθεί;

Οι άνθρωποι αυτοί ευθύνονται για τις επιλογές και τις ανοχές τους, τις οποίες πλήρωσαν πράγματι πολύ ακριβά με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που δεν έφταιξαν σε τίποτε. Επέτρεψαν, όπως και εμείς σε μικρότερο βαθμό, δια της ψήφου τους τη διάπραξη των εγκλημάτων από την πολιτική τους ηγεσία και την ισοπέδωση χωρών που δε μας ενοχλούσαν, ο κόσμος ζούσε ειρηνικά και πρόκοβε.

Η Δύση θα πιει το ποτήρι μέχρι τέλους δίχως να γνωρίζει ούτε το μέγεθος αλλά ούτε και το πόσο γεμάτο είναι. Το ισλάμ την έχει ήδη κερδίσει κατά κράτος λόγω φιλοσοφίας και τελικού προορισμού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail