Η Ρωσία έθεσε σε κατάσταση μάχης τους S-400 SAM - Τι απέγιναν οι 36 Tomahawk που δε βρήκαν στόχο - Συναντήθηκαν με S-300;

Freepen.gr - Η Ρωσία έθεσε σε κατάσταση μάχης τους S-400 SAM πιθανότατα για την προστασία αεροπορικής βάσης του Hmeymim στη Λατάκεια και της ναυτικής βάσης στην Ταρσό.

Επίσης αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι αγνοούνται οι 36 από τους συνολικά 59 πυραύλους Tomahawk που δε βρήκαν στόχο.

Κατά άλλους έπεσαν σε γειτονικά χωριά.

Ωστόσο το Military Advisor αφήνει ξεκάθαρο υπαινιγμό ως προς την πραγματική τους τύχη:

«Φαίνεται ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί που "προσγειώθηκαν" οι άλλοι 36 πύραυλοι = τους κατέβασαν οι S-300 σε "δοκιμαστικές βολές"» (looks like 'It is not clear where the other 36 cruise missiles landed' =downed by S-300 in 'test-firing')

Ο υπαινιγμός έρχεται ως συμπλήρωμα στη δήλωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας που αναφέρει ότι:

«Μόνο οι 23 από τους 59 πυραύλους έπληξαν την αεροπορική βάση. Δεν είναι ξεκάθαρό ακόμη που προσγειώθηκαν οι υπόλοιποι 36»

Στο Twitter εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορούν οι παρακάτω φωτογραφίες με τη σημείωση πως είναι από σημεία που έπεσαν οι Tomahawk σε χωριά σε Ταρσό / Χομς.

Έπεσαν ή "έπεσαν";



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail