Το πίστεψαν - Το ήθελαν! Ο Συριακός Στρατός σαν αμμοθύελλα μπήκε ήδη στην Παλμύρα! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Στρατής Μαζίδης

Πραγματική αμμοθύελλα ο Συριακός Στρατός πέτυχε το ακατόρθωτο πατώντας ήδη το πόδι του στις δυτικές συνοικίες της Παλμύρα!

Ο Στρατός με την υποστήριξη της Ρωσικής Αεροπορίας μέσω ελικοπτέρων (όπως είχαμε δημοσιεύσει προ μηνός στη Freepen.gr) για χειρουργικά πλήγματα ακριβείας αρχικά απελευθέρωσε το πρωί της Τετάρτης το στρατηγικό Τρίγωνο της Παλμύρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η απελευθέρωση του Κάστρου και η κατάληψη σειράς υψωμάτων γύρω από την πόλη.

Κατόπιν οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν στην περιοχή των ξενοδοχείων.

Η επιχείρηση της δεύτερης απελευθέρωσης της πόλης αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα ενώ δικαιώνονται οι αρχικές αναλύσεις που ήθελαν τη δεύτερη πτώση της πριν από περίπου δύο μήνες να είναι κυριολεκτικά άνευ ουσιαστικού νοήματος.

Η ISIS υπέστη βαρύτατες απώλειες και πλέον θα πρέπει να δούμε αν ο Συριακός Στρατός θα εκμεταλλευθεί το momentum για να προχωρήσει προς την Σούκνα.

Οι ημέρες της ισχύος του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται πως έχουν πλέον παρέλθει οριστικά αν κρίνουμε από το βορειοανατολικό Χαλέπι και τη Μοσούλη. Κατά άλλους απλά εξετέλεσε την αποστολή του ως προς την αναδιανομή της Μέσης Ανατολής. 

Συνήθως όμως η ιστορία γράφεται από τους νικητές.






Ακολουθεί σημερινό φωτογραφικό υλικό:




Στο τρίγωνο της Παλμύρα



Και οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail