Φλαμπουράρης: Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας

Freepen.gr - Σε μια εποχή κατά την οποία στενάζει ο βαριά φορολογούμενος ελληνικός λαός για να συντηρείται μια πελατειακή κομματική κάστα, κυβερνητικά στελέχη που θα έφερναν την επανάσταση αλλά υποτάχθηκαν, όχι μόνο δε σιωπούν, αλλά μάλλον μας κάνουν και πλάκα.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας σήμερα (29/1) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών διότι δεν υπάρχει όπως είπε εναλλακτική πολιτική λύση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες αυτής της ΝΔ, μίλησε για ανάπτυξη.

«Στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική λύση. Μμαζί με τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, το 2018 θα έχουμε βγει από την κρίση».

Και όχι μόνο μας καθησύχασε αλλά μας ξεσήκωσε:

«Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας»

«Στόχος μας είναι το 2018 να φύγουμε από το μνημόνιο, για να αρχίσει επιτέλους η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων»

«Πιστεύουμε ότι και τα επόμενα χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να επιβληθούν μειώσεις μισθών και συντάξεων. Τα πλεονάσματα θα είναι μεγαλύτερα από αυτά που υπολογίζουμε»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail