Ο Τσίπρας σκύβει στη Μέρκελ και βγάζει το αντριλίκι του σε γυναίκες που μετράνε αντίστροφα για να μείνουν άνεργες

Του Στρατή Μαζίδη

Είδατε πως έχασε τον έλεγχο σήμερα ο Τσίπρας με τη δημοσιογράφο του Alpha η οποία ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη στον άψογο μονόλογό της; Προσέξατε πως αγρίεψε; Παρατηρήσατε πως της υπέδειξε να μην τον διακόπτει; Πως δεν την τράβηξε κανένα φούσκο κιόλας.

Αλλά και με τη δημοσιογράφο του Star, δεν πήγε πίσω.

Δεν είναι και λίγο να δηλώνεις πως είσαι αριστερός (διότι δεν είσαι) και να σου λένε κατάμουτρα ότι τους στερείς το ψωμί κι ενώ εργάζονται σε σταθμούς δίχως προβλήματα.

Σε δύο γυναίκες λοιπόν, που ενδεχομένως έχουν πίσω τους ένα σπιτικό και παιδιά να περιμένουν, ο κ. Τσίπρας έβγαλε το αντριλίκι του ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του και βάζοντας για γαρνιτούρα μπόλικη ΕΡΤ, η οποία έχει πλέον καταντήσει αηδία ως επιχείρημα.

Σε άλλες όμως περιπτώσεις ο κ. Τσίπρας χάνει τον ανδρισμό του. Πχ όπως στην παραπάνω φώτο με την γκόου μπακ κυριά Μέρκελ όταν την πρωτοσυνάντησε. Κάτω την κεφάλα ο ραγιάς.

Ή στην περιβόητη 17ωρη διαπραγμάτευση όπου έτρωγε το ξύλο δίχως να βγάζει άχνα. Τον ακούσατε  να μιλάει; Να λέει πχ ότι θα φύγω, θα πάρω αναπτυξιακά μέτρα και σε 2-3 χρόνια το καράβι μου με δραχμή για καύσιμο θα πλέει με 20 μίλια;

Ο πρωθυπουργός χτυπά το χέρι σε ανθρώπους που δεν είχε το θάρρος καν να κοιτάξει στα μάτια, που θα έπρεπε να ντρέπεται όταν τους μιλά. Κουνά το δάκτυλο σε κόσμο που στέλνει στην ανεργία αδιαφορώντας αν έχουν δάνεια κι ανοικτές υποχρεώσεις. 

Αλλά τι ξέρει ο ροδαλός Αλέξης από δουλειά; Πότε σηκώθηκε νωρίς; Πότε στριμώχθηκε στα λεωφορεία; Τι ξέρει από αγωνία αν αύριο θα μπορείς να κρατήσεις το σπίτι σου όρθιο; Ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο (και καλά αριστερό) που χρειάστηκε να επισκεφθεί σε ένα εργοτάξιο για να θυμηθεί πως είναι μηχανικός.

Όταν πάντως επισκέπτεται τας Ευρώπας θυμάται ότι είναι ραγιάς και σκύβει το σβέρκο. Εκεί που θα έπρεπε να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να θυμήσει στους Ευρωπαίους ότι είναι συνένοχοι των προηγούμενων καταστρεπτικών κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών. Γιατί; Διότι ήξεραν και ενέκριναν σιωπηλά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail