Κάτι δεν πάει καλά με το ταχύπλοο και τους επιβάτες του...

Του Στρατή Μαζίδη

Όντας αρκετό πλέον διάστημα μετά το ατύχημα της Αίγινας, φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά με το επίμαχο ταχύπλοο και τους επιβαίνοντες.

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής βρίσκονται στην πρώτη σελίδα γνωστών ΜΜΕ ρεπορτάζ τα οποία κάνουν λόγο για μυστήριο όσον αφορά τους λοιπούς επιβαίνοντες επί του σκάφους.

Είναι δυνατό μετά από μια τέτοια τραγωδία να μην είναι γνωστά τα στοιχεία των επιβαινόντων και να υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες ως προς τον αριθμό τους, αν δηλαδή ήταν τέσσερις ή και περισσότεροι;

Αυτό σε συνδυασμό με την κρίση πανικού που πρέπει να έπιασε τους επιβαίνοντες επί του σκάφους σε τέτοιο σημείο ώστε απαράδεκτα εγκατέλειψαν το σημείο δίχως να βοηθήσουν, πήγαν σπίτια τους και έστειλαν το σκάφος για επισκευή, μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Τόσο περίεργο όσο πχ να μην τιμόνευε ο 77χρονος αλλά κάποιος άλλος πιο ενθουσιώδης και άδαης με το αντικείμενο, ενδεχομένος πολύ νεώτερος που..."δεν πρέπει να καταστραφεί η ζωή του από μια απερισκεψία".

Κι αν το σενάριο φαντάζει, μέχρι στιγμής δένουν τα κομμάτια των ενδείξεων ενώ ερωτηματικά για το ποιος πράγματι οδηγούσε το σκάφος εκφράζονται τόσο από άλλα ΜΜΕ όσο και από συγγενικό πρόσωπο θύματος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail