Ο Σόιμπλε "φταίει" για όλα...

Μαρίνος Ανάσης
  • Ο Σόιμπλε φταίει που η Ελλάδα εξάγει πιο πολλή κρίση απ’ όση εισάγει.
  • Ο Σόιμπλε φταίει που μετά από 3 μνημόνια ακόμα δεν έχουν καταπολεμηθεί οι αιτίες που φέρνουν μνημόνια. Δηλαδή η πολιτική τάξη της χώρας δεν έχει αλλάξει το Πολιτικό Σύστημα, το Κράτος (Δημόσια Διοίκηση και Δικαιοσύνη), και τη Νομοθεσία (που οικοδομεί τη διαφθορά και εμποδίζει τις επενδύσεις).
  • Ο Σόιμπλε φταίει που ο Νίκος Παππάς πάει να κάνει την Ελλάδα μια νεοφιλελέ Β. Κορέα, αντί να εξασφαλίσει να ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις σε ΟΛΑ τα κανάλια. Η Δημοκρατία βρε ροζ πασόκε Παππά, βασίζεται στην πολυφωνία, και τη σύνθεση απόψεων. Δεν είναι απλά ‘’η αρχή της πλειοψηφίας’’. (Αμόρφωτε…) Κυρίως όταν έχεις το 19% περίπου του συνολικού εκλογικού σώματος. (Η απόλυτη ξεφτίλα…) MEGA+SKAI=Πασόκ-ΝΔ-Ποτάμι, και ΝΕΡΙΤ+KONTRA=Σύριζα.
  • Ο Σόιμπλε φταίει που βουλευτής του Σύριζα δημήτρης σεβαστάκης, έφτασε σε εξουσιομανία τον Χίτλερ… Στην ΕΡΤ είπε πως ‘’ο Σύριζα πρέπει να βρει τρόπο να ηγεμονεύσει και στο υπόλοιπο μέρος της κοινωνίας’’. Μας έδειξε πως μόνο αυτό τον ενδιαφέρει… Η ηγεμονία… Και το πολιτικό κόστος, μιας που σε άλλη εκπομπή, μας είπε πως ‘’αν επιβληθεί φόρος στην ιδιωτική εκπαίδευση, δεν θα υπάρξει πολιτικό κόστος για τον Σύριζα’’. Δηλαδή αν υποθέσουμε πως όλοι οι άνθρωποι που στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία κτλ, δεν έχουν ψηφίσει Σύριζα, ε οκ, δεν πειράζει να πληρώνουν παραπάνω. Μιας που δεν είναι Σύριζα… (Πιο φασίστας πεθαίνεις… Ο σεβαστάκης ξεπέρασε και τον φασίστα Πάγκαλο, και τον βιαστή της αρχαίας γραμματείας Άδωνη, καθώς και άκρως αυταρχικά άτομα όπως η Κανέλλη, η Βούλτεψη, ο Φάμελλος, η Δούρου, η Χρυσοβελόνη, η Γεροβασίλη, ο Λοβέρδος, κτλ… δημητράκη σύνελθε… Αν νομίζεις πως θα ηγεμονεύσεις πάνω στον πιο ώριμο πολιτικά λαό στον πλανήτη, με την επιθυμία θα μείνεις…)
  • Ο Σόιμπλε φταίει που ο ιερόσυλος Γραμματέας νεολαίας του Σύριζα, ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΑΜ για να δικαιολογήσει τον διορισμό του αδερφού του, της μητέρας του, και της φίλης του!!!!... Και εγώ ο χαζός που νόμιζα πως το ΕΑΜ πολεμούσε για να ελευθερωθεί η πατρίδα, και ΟΧΙ για να γεμίζει το κράτος με κομματικούς στρατούς, και να συνεχίζονται τα ρουσφέτια…
  • Ο Σόιμπλε φταίει που στην Παιδεία έβαλαν το κομματόσκυλο Φίλη, και που βομβαρδίζουν τα παιδιά από μικρά με πολλά μαθηματικά κτλ, αντί να φροντίζουν να αποκτούν τα παιδάκια εγκυκλοπαιδική μόρφωση ώστε να μπορούν να κρίνουν, και μετά στο πανεπιστήμιο να εξειδικεύονται. Πάλι καλά που υπάρχει και το διαδίκτυο, και μπορούν να διαβάσουν με δική τους πρωτοβουλία για κανένα Νίτσε.
  • Ο Σόιμπλε φταίει που τα κόμματα δεν θέλουν δημιουργηθούν ελεγκτικά σώματα αποτελούμενα από πολίτες προερχόμενους από ΚΛΗΡΩΣΗ, (παλιά ιδέα…) οι οποίοι να ελέγχουν π.χ. ανά εξάμηνο τους Βουλευτές και θα τους βάζουν να λογοδοτούν, καθώς και τους εκλεγμένους σε Περιφέρειες και Δήμους. Αν υπήρχε κίνδυνος να μπουν φυλακή και να τους δημευθεί η περιουσία, ΟΛΟΙ θα σοβαρευόντουσαν.
  • Ο Σόιμπλε φταίει που οι στατεσσεράνθρωποι που κυβερνούν (διαχρονικά,) προτιμούν να ξεπουλούν τη χώρα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί δεν θέλουν να ανασυγκροτήσουν το κράτος προς όφελος της κοινωνίας. Αντιθέτως, ΘΕΛΟΥΝ κομματόσκυλα σε θέσεις κλειδιά στη Δημόσια Διοίκηση, και στα πανεπιστήμια.
  • Ο Σόιμπλε φταίει που όχι μόνο δεν έχει διαγραφεί το ΠΑΡΑΝΟΜΟ χρέος μας, αλλά ούτε και αντί για ισοδύναμα, (η φοροδιαφυγή συνεχίζει να οργιάζει - βλέπε Mykonos, Ικαρία, Εύβοια κτλ,) κόβονται μισθοί-συντάξεις, ενώ αυξάνονται τιμές.
  • Ο Σόιμπλε φταίει που στο Πολιτισμού μπήκε ο αμόρφωτος ανθέλληνας Μπαλτάς. Εκτός λοιπόν από τις 3 γνωστές ‘’επικές’’ του δηλώσεις του που παίζονται στα ΜΜΕ, ο Μπαλτάς μας πληροφορεί πως ο ‘’διαφωτισμός’’ θα μας σώσει… Ο Μπαλτάς δεν γνωρίζει πως ο ‘’διαφωτισμός’’ απλά βοήθησε τη Δύση να βγει από τη φεουδαρχία. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Οι πολιτικές και οικονομικές θεωρίες οι οποίες έχουν πατέρα τον ‘’διαφωτισμό’’ είναι αυτές που κατέστρεψαν τη γη. Εκτός του ότι είναι όλες αδερφάκια. Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός κτλ (με την Αναρχία ετεροθαλές αδερφάκι…). Είναι ΟΛΕΣ αντίθετες προς την Δημοκρατία, και έχουν αποτύχει πλέον ΟΛΕΣ, μιας που η επικοινωνία και η οικονομία έχουν γίνει παγκόσμιες, ενώ τα πολιτικά συστήματα έχουν μείνει στον 19ο αιώνα. (Αυτή είναι και η αιτία της παγκόσμιας κρίσης. Της ελληνικής είναι άλλη, και έχει να κάνει με αναντιστοιχία του πολιτεύματος που μας φόρεσαν οι Βαυαροί όταν γίναμε κράτος, και εξέλιξης ελληνικής κοινωνίας μέσα στον χρόνο. Και γι’ αυτό ο Σόιμπλε φταίει?)
  • Ο Σόιμπλε φταίει που ενώ δημοσκόπηση του ευρωβαρόμετρου έδειξε πως 92% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στέκεται απέναντι από το πολιτικό σύστημα, οι πολιτικάντηδές μας σφυρίζουν αδιάφορα. (Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές το λευκό, η αποχή, και το άκυρο, έφταναν περίπου το 47%...) Τέτοια περιφρόνηση προς την κοινωνία μόνο οι νεοέλληνες πολιτικοί δείχνουν. Η κοινωνία τους φτύνει, και εκείνοι σκουπίζονται και λένε ‘’αχ δεν πειράζει, πλύθηκα κιόλας’’… Πρόκειται για τα σκουπίδια της ελληνικής κοινωνίας, και περίγελα της παγκόσμιας κοινότητας…
  • Ο Σόιμπλε φταίει που ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν διαφοροποιείται ως προς τη φύση του πολιτικού συστήματος. ΟΛΑ λένε πως έχουμε Δημοκρατία. (Οι αμόρφωτοι…) Τα κράτη της Ε.Ε., έχουν Κοινοβουλευτικό Κομματισμό (ολιγαρχικό πολίτευμα) με την Ελλάδα να έχει την πιο εκφυλισμένη του μορφή: Την Κομματοκρατία, που καταλήγει σε ‘’εκλόγιμη μοναρχία’’. Αυτό είναι το πολίτευμά μας… Δυστυχώς…
  • Ο Σόιμπλε φταίει που οι δημόσιοι υπάλληλοι, (ξεκινώντας από τους Υπουργούς,) δεν έχουν προσωπική ευθύνη αν κάποιος πολίτης δεν εξυπηρετηθεί σε κάποιο γκισέ (εκτός του ότι πολλοί είναι και αγενείς…) Ο τελευταίος που θα πρέπει να απολυθεί, (αν πρέπει κιόλας,) είναι αυτός στο γκισέ. Ο πρώτος, πρέπει να είναι ο προϊστάμενος ή ο Γενικός Διευθυντής, ή ακόμα καλύτερα ο Υπουργός, και με ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ! Αμέσως ΕΔΕ, και ποινή το πολύ σε μια εβδομάδα. Αν το Δημόσιο δεν αποκτήσει νοοτροπία ιδιωτικής εταιρίας, δεν θα δούμε φως.
  • Ο Σόιμπλε φταίει για τις μίζες και τις υπερκοστολογήσεις στην άμυνα, (το μεγάλο πάρτι δηλαδή…), ή για το ότι σε Δήμους και Περιφέρειες, γίνεται πάρτι με τα λεφτά του φορολογούμενου Ευρωπαίου, και διάφορα δοσίλογα, αμόρφωτα, και διεφθαρμένα τρολλ, μας λένε πως ‘’δεν γίνονται υπερκοστολογήσεις’’, και πως ‘’όλα βασίζονται στο εθνικό τιμολόγιο’’. Λες και δεν μπορεί κάποιος να αγοράσει πιο φτηνά και να υπάρξει μετά υπερκοστολόγηση… (Πολλές φορές μάλιστα, τεχνικές υπηρεσίες στους Δήμους παραλαμβάνουν λανθασμένα έργα!...)
  • Ο Σόμπλε φταίει που δεν γίνονται και επενδύσεις, εφόσον ΟΛΗ η γη γνωρίζει πως λειτουργεί το νεοελληνικό μαφιόζικο κομματικό κράτος κατοχής, και πως ο επενδυτής περνάει από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της διαπλοκής.
  • Ο Σόιμπλε φταίει που έχουμε ακραίο φιλελευθερισμό με απάνθρωπους εργοδότες, τους οποίους χαϊδεύει η ‘’αριστερή’’ μας κυβέρνηση. Ταυτόχρονα όμως, έχουμε και ένα διεφθαρμένο κράτος με γραφειοκρατία σταλινικού τύπου. Αποτέλεσμα: την πληρώνουν ΠΑΝΤΑ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και οι μικροεπιχειρηματίες. Καθώς και η αφρόκρεμα των νέων που αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει από κομματόσκυλα, τσόγλανους εργοδότες που δίνουν μισθούς πείνας και βάζουν τον κάθε εργαζόμενο να κάνει 100 δουλειές, ‘’εργατοπατέρες’’, καράβλαχους νεοέλληνες που πετάνε το τσιγάρο από τ’ αμάξι την ώρα που διπλοπαρκάρουν, κυβερνήσεις που τους αφήνουν για να μην χάσουν ψήφους, κτλ…
  • Ο Σόιμπλε φταίει που δεν είναι φυλακή πράσινοι και μπλε πασόκοι όπως ο Τζέφρυ, ο Παπακωνσταντίνου, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Σημίτης...
  • Ο Σόιμπλε φταίει που η χώρα δεν είχε ποτέ μεταναστευτική πολιτική, ώστε να απορροφάει όποιους και όσους ανθρώπους πρέπει, ξεχωρίζοντάς τους από τους μη κατάλληλους. (Μην ξεχνάμε πως υπάνθρωποι σχεδίαζαν τις επιθέσεις στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες, μένοντας Σεπόλια, Παγκράτι, Λέρο…) Αυτό όμως που η χώρα είχε και έχει, είναι ραγιάδικο διπλωματικό σώμα, και ραγιάδες πολιτικάντηδες, οι οποίοι δεν έχουν προτείνει να πάει ο Νταβούτογλου στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. (Αρκετά παιδάκια έχουν πνιγεί...)
  • Ο Σόιμπλε φταίει για τη Siemens, τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο, τον Κοσκωτά, την απόπειρα δωροδοκίας Χαϊκάλη, την προπαγάνδα του mega υπέρ του ‘’ναι’’, τις απ’ ευθείας αναθέσεις, και τον μη διωγμό όσων ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ όσους είχαν πλαστά πτυχία. Η θέση μας στον παγκόσμιο χάρτη για τη διαφθορά τα λέει όλα...
  • Ο Σόιμπλε φταίει που δεν έχουν καταργηθεί οι ασυλίες και ο νόμος περί (μη) ευθύνης Υπουργών, ώστε αντί για επιτροπές, όλα να πηγαίνουν στη Δικαιοσύνη, και να μην αυτοδικεί η κοινωνία με ροχάλες, ξύλο, και κοπριά έξω από γραφεία βουλευτών. Τα πολιτικά εγκλήματα, δεν πρέπει να παραγράφονται ΠΟΤΕ!
  • Ο Σόιμπλε φταίει που δεν έχουμε πάει σε προσομοίωση Αντιπροσώπευσης, με την δημιουργία Διαδικτυακού Δήμου, (ιδέα που υπάρχει εδώ και χρόνια,) έτσι ώστε να αντικατοπτρίζεται στο 100% η βούληση της κοινωνίας. Τα κόμματα δεν θέλουν να μπει η κοινωνία στην πολιτική. Δεν την θεωρούν ώριμη για να ψηφίζει νόμους ή να δίνει κατευθύνσεις. Για να ψηφίζει όμως κόμματα τη θεωρούν ώριμη…
  • Ο Σόιμπλε φταίει που το τρίτο κόμμα είναι νεοναζιστικό, και με βουλευτή ο οποίος έκανε 3 ορθογραφικά λάθη σε μία λέξη! (Παγκόσμιο ρεκόρ?) Αντί ‘’εγέρθητι’’, ‘’ηγέρθετο’’! Το ότι αντί για black metal, παίζει ‘’vlak metal’’, προκαλεί γέλιο. Ο βιασμός όμως της ελληνικής γλώσσας, εκτός από γέλιο, προκαλεί και αηδία…
  • Ο Σόιμπλε φταίει που η ‘’ανεξάρτητη’’ Δικαιοσύνη σιωπά κάθε φορά που το δικαίωμα του ‘’εκλέγεσθαι’’ καταπατείται μιας που δεν ξεκινάμε όλοι από ίδια βάση, όταν διαγράφεται βουλευτής που δεν ψήφισε κάποιο νομοσχέδιο, όταν καναλάρχες διαχειρίζονται την πολιτική ζωή, και όταν το σαφώς μη τέλειο Σύνταγμά μας ποδοπατείται, και ερμηνεύεται όπως βολεύει κάποιους.

(Εντάξει-εντάξει… Ο Σόιμπλε δεν είναι κανένας φιλάνθρωπος, και επηρεάζει καταστάσεις. Αλλά αν φταίει για τα προηγούμενα, εγώ είμαι αστροναύτης...)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail