Ο εφιάλτης είναι εδώ - Η ISIS αρχίζει πλέον να σφάζει τελετουργικά χριστιανούς στην Ευρώπη

Του Στρατή Μαζίδη

Ο εφιάλτης που προβλέπαμε μέσω της Freepen.gr εδώ και πάρα πολύ καιρό για την Ευρώπη, είναι εδώ. Η ISIS αρχίζει πλέον να σφάζει τελετουργικά χριστιανούς στην Ευρώπη. Καταλαμβάνει ναούς, εγκλωβίζει ομήρους, θυσιάζει τελετουργικά τους ιερείς.

Η αδελφή Ντανιέλ περιέγραψε με δραματικό τρόπο τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές του γηραιού ιερέα Ζακ Αμέλ, μιλώντας στο κανάλι BMF:

«Τον ανάγκασαν να πέσει στα γόνατά του. Ηθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και τότε συνέβη η τραγωδία» δήλωσε η μοναχή συμπληρώνοντας πως ο τρόπος που επέλεξαν να εκτελέσουν τον 86χρονο ήταν να κάνουν ό,τι βλέπουν και στα βίντεο από τη Συρία.
 
«Κατέγραφαν σε βίντεο τις κινήσεις τους. Εκαναν κάποιου είδους κήρυγμα γύρω από το ιερό στα αραβικά», πρόσθεσε η ίδια, το οποίο λογικά θα δούμε σύντομα να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.

Πουθενά πλέον κανείς δεν είναι ασφαλής. Οι τρομοκράτες μέσω των πρόθυμων να δώσουν τη ζωή τους εκτελεστών, έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Ο απλός κόσμος ξεπληρώνει με μαρτυρικό τρόπο τα τραγικά λάθη της Δύσης, που ξεκίνησαν τις περισμένες δεκαετίες. Στη δράση, υπάρχει αντίδραση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail