Το (πανικόβλητο) επιτελείο της Χίλαρι, επιχειρεί να συνδέσει τον Τραμπ με τον…Πούτιν

Twitter@EmOikonomidis

Όταν ακόμη και ο… πιο σοβαρός άνθρωπος στο επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, ο Τζον Ποντέστα, δεν διστάζει να συνδέσει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία, είναι μάλλον εύλογο ότι η άλλοτε Πρώτη Κυρία και πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, έχει πρόβλημα ενόψει της προεδρικής αναμέτρησης του Νοεμβρίου για τον Λευκό Οίκο.

Στη σκιά της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια, όπου η ομιλία της Μισέλ Ομπάμα θύμισε ότι… θα έπρεπε να είναι η ίδια υποψήφια Πρόεδρος, και οι αποδοκιμασίες προς τον Μπέρνι Σάντερς για τη γυριστή που έκανε στηρίζοντας τη Χίλαρι, επιβεβαίωσαν πόσο βαθιά διαιρεμένο είναι το κόμμα, ο επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον Τζον Ποντέστα, άφησε ευθέως να εννοηθεί ότι βλέπει… δάκτυλο Μόσχας, πίσω από τη διαρροή των mails που έχουν προκαλέσει εσωκομματικό πρόβλημα.

Ο Ποντέστα είπε σε σχετική ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, πως πιστεύει ότι η υποκλοπή και εν συνεχεία διαρροή έγινε από τη Ρωσία, κάνοντας λόγο για στενούς δεσμούς του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ την ίδια ώρα στα αμερικανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησαν παρόμοια ρεπορτάζ, για το πόσο… ανησυχεί ο Ρώσος Πρόεδρος για το ενδεχόμενο εκλογής της Χίλαρι.

Πολιτικοί αναλυτές στις ΗΠΑ σχολιάζουν με νόημα ότι το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον έχει αιφνιδιαστεί αρνητικά από τς εξελίξεις, ανησυχεί για το αυταπόδεικτο πλέον πρόβλημα συσπείρωσης της κοινωνικής βάσης των Δημοκρατικών, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που δυσφόρησαν από τη θριαμβευτική αντιμετώπιση της ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα.

Και ακόμη είμαστε στην αρχή…

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail