Λεβέντης: μπαίνω στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές

Freepen.gr - Την πρόθεσή του να μετέχει στην επόμενη κυβέρνηση, ανεξάρτητα του ποιος θα ηγείται, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στο κανάλι «Ε».

Ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί δεκανίκι του Τσίπρα και δεν είναι διατεθειμένος να δώσει «λευκή επιταγή» σε κανέναν αλλά θα θέσει τους όρους του:


«Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,όποια και αν είναι αυτή. Όχι όμως με λευκή επιταγή. Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλλω σχέδιο».

Ωστόσο, ενώ θα στηρίξει Μητσοτάκη μετά τις εκλογές, έριξε τα βέλη του λέγοντας ότι στο άρμα του τελευταίου έχουν προστεθεί ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι.


Ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε πως η οικονομία δύσκολα θα ανακάμψει και πως ο Σεπτέμβριος θα αποδειχθεί ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον ελληνικό λαό συμπληρώνοντας ότι:

«Αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ρίξουν την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail