Η επιδημία που ονομάζεται «ISIS» καταλαμβάνει την Αλγερία και απειλεί άμεσα Ελλάδα και Ιταλία

Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός απλώνεται σαν επιδημία σε ολόκληρη την Βόρεια Αφρική μετά την «αποπομπή του» από την Συρία.

Αλγερία, Τυνησία , Αίγυπτος, και φυσικά η πολύπαθη Λιβύη έχουν «κολλήσει την αρρώστια» που ονομάζεται ISIS, η οποία απλώνεται τώρα και στην Ευρώπη.

Αλγερινά μέσα ενημέρωσης προειδοποιούν για την αυξανόμενη επιρροή των Σαλαφιστών στην κυβέρνηση της χώρας, κάτι που θα επηρεάσει και την κυριαρχία του κράτους, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην αλγερινή εφημερίδα Khobar, και σύμφωνα με δημοσιογράφους στην Αλγερία, η κυβέρνηση υποστηρίζεται από «παράγοντες» που υποστηρίζουν όλο και περισσότερο στην ιδέα του Σαλαφισμού, και στο εγγύς μέλλον, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες για την χώρα αυτή της Βορείου Αφρικής και του λαού της.

Ο ηγέτης της κοινότητας Ουαχάμπι στην Αλγερία, Sheikh Hamdash σε απάντηση στο άρθρο αυτό , αντίθετα, εξέφρασε την υποστήριξή του: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήθελα να ανοίξει πρεσβεία του ISIS στο Αλγέρι».

Η Αλγερία θυμάται και πάλι τα αιματηρά γεγονότα της δεκαετίας του ’90, όταν οι Σαλαφιστές εξτρεμιστές προσπαθήσει να στρατολογήσουν νέους ανθρώπους στο κίνημα τους .

Οι Ριζοσπάστες ισλαμιστές ήρθαν τότε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και τις δυνάμεις ασφαλείας. Όλος αυτός ο ισλαμικός φονταμεταλισμός προέρχονταν από τα τζαμιά στα οποία πραγματοποιούνταν η επανάσταση και ο μετασχηματισμός των Ουαχάμπι.

Η δεκαετία αυτή στην χώρα ονομάστηκε «μαύρη δεκαετία». Τώρα, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι εξτρεμιστές θέτουν τους δικούς τους κανόνες στα τζαμιά της χώρας και στην ουσία είναι ανεξέλεγκτοι .

Είναι κάτι παραπάνω από «ορατό» πλέον ότι η Ευρώπη έχει να κάνει με αραβική ισλαμική «εισβολή» , που όμοια της υλοποιήθηκε το τον 7ο αιώνα.

Η Ελλάδα έχει στα νότια της ένα «τσουνάμι» ισλαμικού φονταμενταλισμού από το οποίο κινδυνεύει σαφέστατα, όχι όμως μόνο λόγω οικονομικής κρίσης.

Η Ελλάδα κινδυνεύει θανάσιμα λόγω της γεωπολιτικής και στρατιωτικής απόσυρσης των ΗΠΑ από την περιοχή αυτή, την πλήρη αδυναμία του ΝΑΤΟ να συνδράμει στην ασφάλεια της Ευρώπης , καθώς και από την απουσία ευρωπαϊκού στρατού.

Πολύ σύντομα θα κληθούμε μέσα σε αυτόν εσωτερικό κυκεώνα να «κάνουμε το καθήκον μας» έναντι των Ισλαμιστών μόνοι μας εντελώς , με μόνους συνοδοιπόρους ενδεχομένως τους Ιταλούς , οι οποίοι αποτελούν και αυτοί στόχο του ISIS .

Ίσως για πρώτη φορά απαιτείται η δημιουργία μιας σταυροφορίας , όχι από την δύση όμως αυτήν την φορά που είναι ανίκανη πολιτικά και πνευματικά, αλλά από την Ορθόδοξη Ανατολή και το άξονα των χωρών που «συνταυτίζονται» με την βυζαντινή παράδοση.

Μιλάμε για την Ρωσία, την Σερβία, την Βουλγαρία ,την ΠΓΔΜ, την Ελλάδα, την Κύπρο την Αρμενία και υπό προϋποθέσεις την «ανεκτική» Αίγυπτο. Ο κίνδυνος όχι μόνο για Ελλάδα και Ιταλία αλλά και για τους Ευρωπαίους είναι « κατευθείαν» μπροστά μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail