Έφυγες νωρίς γιατι είχες έθνος…

Της Μελίνας Κονταξή

Έφυγες στα επτά σου Baran γιατι το έθνος σου διαιρεμένο σε τέσσερα κομμάτια από την συνθηκη της Λωζάνης δεν σταμάτησε να παλεύει για την ένωση του. Εθαψαν το λαό σου ζωντάνο του στέρησαν το δικαίωμα στην γλώσσα και τον πολιτισμό. Του έριξαν χημικά, τον κρέμασαν και τον κρεμάνε αλλά αυτός επιμένει και τα έθνη που δεν ξεχνάνε ποια είναι ,ναι ενοχλούν.

Μικρή Ψιχάλα ακόμα δεν είχες προλάβει να γίνεις. Βροχή όπως ήταν το όνομα σου.

΄Εφυγες στα επτά σου Baran γιατί το έθνος σου έχει αξιοπρέπεια, δεν ζητιάνεψε, δεν σκότωσε αθώους, δεν κατηγόρησε τον ιμπεριαλισμό για να το αγαπήσουν οι ανθρωπιστές.

Μόνο του πολεμάει απέναντι σε ισλαμοφασίστες με φίλους μόνο τα βουνά γιατι θίγει ιδεοληψίες ανθρωπιστών και συμφερόντα ιμπεριαλιστών πάντα μαζί πάνε αυτοί μικρή Ψιχάλα έστω και αν επιφανειακά δείχνουν ότι συγκρούονται .

Έφυγες στα επτά σου Baran δολοφονημένος από το τουρκικό κράτος και την εικόνα σου μοιράζεται μόνο ο λαός σου. Δε θα φέρει λεφτα σε Μκο γιατί να ενδιαφερθούν οι ανθρωπιστές όσοι παλεύουν για την γή τους δεν τους χρησιμεύουν

Ίσως είναι καλύτερα που έφυγες μικρή Ψιχάλα, αυτός ο κόσμος δεν αξίζει Βροχές, δεν αξίζει ζωή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail