Αμοιβή $ 5 εκ. απλά για να κρατήσει ένα κινητό! - Δείτε ποιος είναι

Εκτός από την άδεια να σκοτώνει, ο βρετανός υπερκατάσκοπος James Bond έχει πρόσβαση σε μερικές αρκετά ευφυείς συσκευές: ένα ρολόι λέιζερ, κάμερα δαχτυλίδι, στιλέτο ομπρέλα, γκάιντα φλογοβόλο κι ένα $ 5.000.000 κινητό τηλέφωνο.

Κι ενώ τα περισσότερα είναι απλά φανταστικά δημιουργήματα, αυτό δεν ισχύει και το τελευταίο (κινητό) σύμφωνα με e-mail που διέρρευσαν από τη Sony και έδωσαν στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα τα Wikileaks.

Σύμφωνα με μία ανταλλαγή e-mail, ο βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ πληρώθηκε 5 εκατομμύρια δολάρια από την ηλεκτρονική υπηρεσία του στούντιο για να χρησιμοποιήσει ένα κινητό της Sony.

Τα e-mail είχαν ανταλλαχθεί μεταξύ των στελεχών Amy Pascal και ο Michael Λίντον, ο προϊστάμενος του μάρκετινγκ George Leon αναφέρει με λεπτομέρειες τα σχέδια για να εξασφαλίσει μια νέα συμφωνία για να επικυρώσει με το εμπορικό σήμα του τηλεφώνου την επερχόμενη ταινία "Spectre".

Εκεί αναφέρεται και η μυθική αμοιβή του ηθοποιού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail