Τζιχαντίστρια βρετανίδα της ιατρικής πήρε πολύ σοβαρά το μάθημα της ανατομίας στο Αποκεφαλιστάν - ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟ

Του Στρατή Μαζίδη
Μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι μια 21 ετών βρετανίδα φοιτήτρια ιατρικής και πλέον τζιχαντίστρια στην κατεχόμενη Ράκκα της Συρίας όπως γράφει η Sunday Telegraph φιγουράρει με την ιατρική μπλούζα και τη μπούρκα κραδαίνοντας ένα κομμένο κεφάλι δίπλα σε παιδάκια.

Η επίμαχη φώτο είχε αναρτηθεί στο twitter της κοπέλας όπου αναφέρεται με το όνομα Mujahidah Bint Osama αλλά πλέον έχει αφαιρεθεί.

Η 21χρονη εγκατέλειψε τη Μεγάλη Βρετανία και πλέον ζει στη Ράκκα ως γιατρός των μαχητών της ISIL.



Το όνομά της, Mujahidah  αντανακλά τις τζιχαντιστικές πεποιθήσεις της, καθώς αποτελεί τη γυναικεία εκδοχή του mujahadid - που σημαίνει στρατιώτης του Θεού.

Το Bint μεταφράζεται ως «παιδί», ενώ το Οσάμα πιθανό να είναι ως αναφορά στον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η μακάβρια εικόνα εμφανίζεται μαζί με το μήνυμα «μια δουλειά όνειρο, ένα ντοκουμέντο τρόμου», κι ακολουθείται από εικόνες με χαμογελαστά πρόσωπα και καρδούλες.

Η Mujahidah έχει πάνω από 800 οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα και έχει ήδη ανεβάσει εικόνες νεκρών στρατιωτών, από την επίθεση στις 11-9-2001 αλλά και πληροφορίες σχετικά με προβλήματα στο γόνατο και την αϋπνία.

Η GCHQ και η MI5 παρακαλουθούν πάνω από 60 λογαριασμούε στο twitter που θεωρείται πως ανήκουν σε βρετανίδες τζιχαντίστριες οι οποίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ράκκα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail