Η ακρίβεια χτυπά αλύπητα τον Ελληνα, η αντιπολίτευση σεκοντάρει την κυβέρνηση

www_slon_pics / pixabay
Θα έχετε παρατηρήσει ότι η ακρίβεια άρχισε να χτυπάει αλύπητα τον Έλληνα πολίτη. Μέσα σε όλα αυτά και η κυβέρνηση, βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό, να μας δώσει ακόμα ένα χτύπημα, στέλνοντας πρόστιμα 100 ευρώ σε όσους δε συμμετέχουν στο «άδειασμα της αποθήκης».

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά κάποια συμπαράσταση στον πολίτη από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Άλλοι απλώς σεκοντάρουν την κυβέρνηση, και άλλοι βγαίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως όπως ο νέος ηγέτης του ΚΙΝΑΛ Ανδρουλάκης, που φαίνεται ότι πήραν τα μυαλά του αέρα, αλλά θα ψυχρανθεί βλέποντας τις δημοσκοπήσεις μετά τα λεγόμενά του.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Μα βλέπουν άπαντες ότι αυτοδυναμία δε θα υπάρξει, τα πάντα είναι ρευστά, οπότε μη χτυπάς εκεί που αύριο μπορεί να παρακαλάς για 2-3 υπουργεία… Ελάχιστα μικρά κόμματα της δεξιάς κάνουν αντιπολίτευση αλλά έτσι για να κάνουν τη διαφορά, όταν όμως έρθει η ώρα του μοιράσματος της εξουσίας, θα βρουν και αυτοί τρόπο να το στρίψουν «δια του αρραβώνος».

Οπότε τι να φοβηθεί μία κυβέρνηση που δεν έχει κανέναν αντίπαλο, παρά μόνο τον ίδιο της τον εαυτό, όπου τρέχει μόνη της και βγαίνει συνεχώς δεύτερη. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να την ενοχλήσει κανένας.

Δυστυχώς ο τροχός αργεί να γυρίσει, γιατί επάνω του κάθονται ένα σωρό καλικάντζαροι και ποιος ξέρει τι μας περιμένει ακόμα… Με το τηλεκοντρόλ καρφωμένο στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, να ζήσετε να τη θυμάστε την έρημη την Ελλάδα…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail