Η Κίνα ολοκλήρωσε το..."βομβαρδισμό" της Ταϊβάν χρησιμοποιώντας 52 μαχητικά αεροσκάφη

Σε περίπτωση σύγκρουσης, η Κίνα θα κατέστρεφε την Ταϊβάν σε λίγα λεπτά.

Οι προσπάθειες της Ταϊβάν για προβολή ισχύος απέναντι στην Κίνα οδήγησαν στο γεγονός το Πεκίνο να αποδείξει με κάθε σοβαρότητα στην Ταϊβάν την ετοιμότητά του να χτυπήσει το νησί. Εάν πρόσφατα ο αριθμός των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας του PLA που συμμετείχαν στην επιδρομή στην Ταϊβάν ήταν "μόνο" 20-30 μονάδες, τότε πριν από λίγες ώρες, για να ασκήσει μαζικές επιθέσεις στην Ταϊβάν, η Κίνα χρησιμοποίησε αμέσως 52 στρατιωτικά αεροσκάφη - 36 μαχητικά, 12 βομβαρδιστικά και 4 κατασκοπευτικά αεροσκάφη και ηλεκτρονικού πολέμου.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επίδειξη ισχύος από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας καθ 'όλη τη διάρκεια της σύγκρουσης με την Ταϊβάν και, προφανώς, το Πεκίνο δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε το τμήμα άμυνας της ΛΔΚ, στην επιδρομή στην Ταϊβάν συμμετείχαν τα ακόλουθα:

-  34 μαχητικά J-16.
- 2 μαχητικά Su-30.
-  12 βομβαρδιστικά H-6.
-  2 αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου KJ-500
-  2 αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου Y-8.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο έλεγχος της επίθεσης στην Ταϊβάν πραγματοποιήθηκε υπό την κάλυψη των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400 που είχαν αποκτηθεί από τη Ρωσία νωρίτερα. Αυτό δείχνει το γεγονός πως το Πεκίνο έχει λάβει πολύ σοβαρά τη στρατιωτική του επιχείρηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail