Αηδιάζει η ανθρωπότητα: Τα κράνη των Αρμενίων στο νέο Στρατιωτικό Πάρκο Τροπαίων του Μπακού

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ επισκέφτηκε τη Δευτέρα για να εγκαινιάσει το νέο Στρατιωτικό Πάρκο τροπαίων του Μπακού και φωτογραφίστηκε στο χώρο που εκτίθενται τα τα κράνη Αρμενίων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον περσινό Δεύτερο Πόλεμο του Καραμπάχ.

Στρατής Μαζίδης

Πέντε μήνες από το τέλος του πολέμου, ο Αλίγιεφ εξακολουθεί να φοράει τα στρατιωτικά του ρούχα, καθώς οι αξιωματούχοι του Αζερμπαϊτζάν επιμένουν ότι εργάζονται πολύ σκληρά για τη συμφιλίωση.

Σε άλλες φωτογραφίες ο Αλίγιεφ επιθεωρεί μοντέλα - καρικατούρες Αρμενίων στρατιωτών σε μια επίδειξη ενός αρμενικού στρατώνα στο νέο Στρατιωτικό Πάρκο.





 

Άλλες σκηνές από το μουσείο φαίνεται να δείχνουν (μοντέλα) Αρμενίων στρατιωτών είτε νεκρών είτε πεθαμένων. Έντονα είναι τα σχόλια χρηστών του Twitter όπου άλλοι μιλούν για μακάβρια έμπνευση ενώ έτεροι υποστηρίζουν ότι τα κράνη ανήκουν σε Αρμένιους στρατιώτες που το έβαλαν στα πόδια.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail