Θύελλα στα τουρκικά ΜΜΕ: Χάρτης σε Ολλανδική Σχολή με την Τουρκία κομμένη στα τρία και ανύπαρκτη!

Freepen.gr - Ένα από τα βασικά θέματα στα τουρκικά ΜΜΕ αποτελεί χάρτης σε βιβλίο σε ολλανδική σχολή τον οποίο καταγγέλλει ο τουρκικής καταγωγής βουλευτής στις Κάτω Χώρες, Tunahan Kuzu.

Ένας χάρτης σκάνδαλο της Τουρκίας στην Ολλανδία! Στα όνειρά σας!" είναι ο τίτλος της Χουριέτ καθώς ο χάρτης δείχνει την Τουρκία διαμελισμένη και μοιρασμένη σε Ελλάδα, Αρμενία και Κουρδιστάν.

Ο βουλευτής του κόμματος Denk, Tunahan Kuzu μοιράστηκε από τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μια σελίδα από βιβλίο που χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα σπουδών της επαγγελματικής σχολής STC στο Ρότερνταμ.

φωτο από Sabah

Η σχολή ανακοίνωσε ότι το εν λόγω βιβλίο έχει αφαιρεθεί από το πρόγραμμα σπουδών και πως ο χάρτης που δείχνει την Τουρκία κατακερματισμένη θα αλλάξει.

Η δήλωση ανέφερε ότι ο δάσκαλος που προετοίμασε το πρόγραμμα σπουδών δεν αξιολόγησε τον χάρτη αρκετά καλά, υποστηρίζοντας ότι δε συνέβη σκόπιμα. 


 το ρεπορτάζ της Χουριέτ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail