Επικεφαλής στρατιωτικός σύμβουλος του Ερντογάν: Ετοιμάζουμε το δρόμο για τον Μαχντί, το λυτρωτή του Ισλάμ

Freepen.gr - Η γεωπολιτική παράνοια του Τούρκου προέδρου ίσως έχει και μια ακόμη διάσταση, παραθρησκευτική - εσχατολογική. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει ο στρατηγός ε.α., Adnan Tanrıverdi, επικεφαλής στρατιωτικός σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και ο ιδιοκτήτης της μισθοφορικής εταιρείας SADAT, που χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την τουρκική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το nordicmonitor.com, ο Tanrıverdi ότι εργάζεται για να προετοιμάσει το δρόμο για τον πολυαναμενόμενο Μahdi, λυτρωτή του Ισλάμ), τον οποίο περιμένει ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος σύμφωνα με προφητείες.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι μια ένωση μουσουλμανικών κρατών αναμφίβολα θα γίνει μια πραγματικότητα μια μέρα.

Μιλώντας στο αντιχριστιανικό κι αντισημιτικό ακροατήριο του Akit TV, στις 23 Δεκεμβρίου 2019, μετά από μια συνάντηση του Διεθνούς Συνεδρίου Ισλαμικής Ένωσης που διοργάνωσε το Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών για τους Υπερασπιστές της Δικαιοσύνης (ASSAM), ο απόστρατος στρατηγός Tanriverdi δήλωσε ότι οι ισλαμικές χώρες θα πρέπει να παράγουν το δικό τους υλικό άμυνας και όπλα, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί κανείς να αψηφεί τους άλλους με τα όπλα των άλλων [εδώ ίσως έχει ένα δίκιο].

Ο Tanrıverdi πιστεύει ότι η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας θα είναι σε θέση να προμηθεύσει ό, τι απαιτείται μέχρι το 2023.

Το Συνέδριο της Ισλαμικής Ένωσης είναι μια σειρά συναντήσεων που ξεκίνησαν το 2017 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2023. Η Turkish Airlines (THY) ήταν ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι φέρεται να έχει συμβάλει αποφασιστικά στη μεταφορά όπλων στο Boko Haram στη Νιγηρία το 2014 ..
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail