Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Χαφτάρ στέλνει ενισχύσεις στην Τρίπολη - Η Αίγυπτος ασφαλίζει τα θαλάσσια σύνορα

Freepen.gr - Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης ανακοίνωσε ότι έχει στείλει περισσότερες στρατιωτικές ενισχύσεις στις δυνάμεις του που συμμετέχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη δυτική Λιβύη στο μέτωπο της Τρίπολης.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Στρατού δήλωσε το Σάββατο ότι η 646η Μονάδα Πεζικού και Υποστήριξης που ανατέθηκε στην Στρατιωτική Ταξιαρχία Τάγικ Μπιφ Ζιγιαντ  είχε μετακινηθεί «στην καθορισμένη θέση», σύμφωνα με τις οδηγίες του Γενικού Διοικητή του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ.

Η Διεύθυνση κυκλοφόρησε επίσης το ακόλουθο βίντεο που δείχνει τις στρατιωτικές μονάδες που εγκαταλείπουν την έδρα τους και κατευθύνονται προς τα δυτικά:



Παράλληλα ο LNA επιχειρεί να κόψει τις γραμμές τροφοδοσίας στα δυτικά της πόλης της Τρίπολης.

Την ίδια στιγμή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κάιρο ανάμεσα στον πρόεδρο Σίσι, τον υπουργό Αμυνας και τον Αρχηγό του Ναυτικό για την προστασία και ασφάλιση των θαλασσίων συνόρων της Αιγύπτου μετά την έγκριση από την τουρκική βουλή της στρατιωτικής συνεργασίας με την κυβέρνηση της Τρίπολης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail