Κινέζικα μίνι ελικόπτερα-drones επιτίθενται σε σμήνη με ρουκέτες, χειροβομβίδες και πολυβόλα!

Freepen.gr - Τα μικροσκοπικά ελικόπτερα drones που αναπτύχθηκαν από την Κίνα εξοπλισμένα με ρουκέτες, εκτοξευτήρες χειροβομβίδων και πολυβόλα μπορούν να προγραμματιστούν για να ξεκινήσουν επιθέσεις σμήνους εναντίον εχθρικών στόχων, αποκάλυψαν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Το ελικόπτερο drone που αναπτύχθηκε από την εταιρία Zhuhai Ziyan UAV με έδρα το Γκουανγκντόνγκ, μπορεί να σχηματίσει σμήνη και να διεξάγει συντονισμένες επιθέσεις, ανέφερε η Global Times, αναφέροντας μια δήλωση της εταιρείας την Πέμπτη.

Η έξυπνη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί επιτρέπει σε 10 ελικόπτερα drones να σχηματίζουν αυτόνομα ένα σμήνος.

Το σμήνος βρίσκει έπειτα τον τρόπο να φτάσει στο στόχο χωρίς τα drones να συγκρουστούν μεταξύ τους. Μόλις λάβουν εντολή επίθεσης, θα εμπλακούν στον στόχο αυτόνομα με συντονισμένο τρόπο.

Μετά την ολοκλήρωση μιας αποστολής, το σύστημα θα οδηγήσει τα drones στη βάση και θα προσγειωθούν. αυτόματα.

Ο χειριστής δεν χρειάζεται να εκθέσει τον εαυτό του καθώς τα ελικόπτερα μπορούν εύκολα να ελεγχθούν από απόσταση, ανέφερε η εταιρεία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail