Η Τουρκία θα χτίσει 43 φυλακές με χρήματα από τους μισθούς των κρατούμενων!


Freepen.gr - Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας είναι έτοιμο να κατασκευάσει 43 νέες φυλακές χρησιμοποιώντας χρήματα που προέρχονται από την εργασία των κρατουμένων, ανέφερε την εφημερίδα Sözcü την Πέμπτη.

Αυτή η νέα ομάδα φυλακών θα κατασκευαστεί επιπρόσθετα των 48 άλλων, που προηγουμένως αποκαλύφθηκε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη, οι οποίες προγραμματίζονται να καταλαμβάνουν 6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων γης και θα στοιχίσουν περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι 43 νέες φυλακές θα κοστίζουν στο υπουργείο ένα πολύ μικρότερο ποσό περίπου 650.000 δολαρίων, καθώς θα χρησιμοποιηθούν ποσά από την εργασία των κρατουμένων σε διάφορους τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, η κλωστοϋφαντουργία, .

Το 2018, το τμήμα χορήγησε σχεδόν το 40% των εσόδων του για την κατασκευή φυλακών, ενώ ο αριθμός των κρατουμένων που προσλήφθηκαν για εργασία, άγγιξε τα 58.595 στο τέλος του 2018..

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Φυλακών της Τουρκίας, το Μάρτιο του 2019, η Τουρκία διέθετε συνολικά 396 σωφρονιστικά ιδρύματα ικανά να φιλοξενήσουν περίπου 220.000 άτομα. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Abdülhamit Gül δήλωσε, ωστόσο, ότι από τον Νοέμβριο του 2018 βρίσκονταν 260.144 άτομα στη φυλακή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail