Για άλλη μια φορά μερίδα Ελλήνων θα περάσει μαύρο Πάσχα λόγω καραμπινάτου ρατσισμού

422737 / pixabay
Ένα από τα σοβαρότερα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, για να ξεκολλήσει από τη μιζέρια της δεκαετούς πλέον κρίσης, είναι το θέμα των μη εξυπηρετούμενων οφειλών προς το κράτος και τις τράπεζες που προέκυψαν από τον Ρατσισμό εναντίον των μικρομεσαίων ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης και εντάθηκε στην κρίση των τελευταίων δέκα ετών.

Του Αγη Βερούτη

Η μεσαία τάξη μέσα από τις πολιτικές υπερφορολόγησης των τριών μνημονίων, έχει επωμιστεί αδίκως τα βάρη των συσσωρευμένων λαθών των προηγούμενων δεκαετιών.

Το ανεπαρκές πτωχευτικό πλαίσιο, οι ανεξέλεγκτες πολιτικές υπολογισμού τόκων από τις τράπεζες, και το ενοχικό δίκαιο που διέπει τις οφειλές προς κράτος και τράπεζες έχει μετατρέψει μια ολόκληρη τάξη ανθρώπων σε ΔΟΥΛΟΥΣ.

Είναι απαράδεκτο και ΑΚΡΑΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, ένα κράτος να στοχοποιεί ανθρώπους με βάση τα εργασιακά χαρακτηριστικά τους, για να τους μεταφέρει το συνολικό κόστος της κρίσης ολόκληρης της χώρας, όχι μόνο δημεύοντας την περιουσία τους με φόρους που στοχεύουν μόνον την εργασιακή ιδιότητα τους (και όχι πραγματικά εισοδήματα), αλλά και βάζοντάς τους για την υπόλοιπη ζωή τους αέναους οφειλέτες για αφαίμαξη μέχρι το θάνατό τους!

Αυτό πρέπει να αλλάξει!

Η Ελλάδα πρέπει να εναρμονιστεί με το πτωχευτικό δίκαιο της υπόλοιπης Ευρώπης, οι πραγματικές οφειλές να πληρωθούν εφόσον είναι εφικτή η πληρωμή τους, οι παράνομες χρεώσεις να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ και οι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ εναντίον της παραγωγικής οικονομίας να αναστραφούν!

Πρέπει να καταλάβουν στην ευρωπαϊκή ένωση πως δεν μπορεί να υπάρχουν ευρωπαίοι πολίτες - δούλοι, με διαφορετικό φορολογικό καθεστώς από ότι οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας, με διαφορετικους συντελεστές φορολόγησης, με τα παιδιά τους να αποτελούν τεκμήριο φορολόγησης (!!), και χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη ενώ αυτή τους χρεώνεται χωρίς να τους παρέχεται και μετά τους κατάσχει και την κυρία κατοικία το κράτος-ληστής για κάτι που δεν τους παρείχε!

Θα μπορουσα να γράφω για ώρες γιατί αυτό το καθεστώς ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ενάντια σε όσους μετέχουν της παραγωγικής οικονομίας, είναι ανήθικο και ενάντια στο πνεύμα και την ουσία της ενωμένης Ευρώπης και του ελληνικού Συντάγματος. Δεν θα το κάνω τώρα όμως.

Τώρα, θα δεσμευτώ ότι στόχος μου στο ευρωκοινοβούλιο είναι Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μέσα από τις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ένωσης.

Ο στόχος μου είναι η θεραπεία του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ που έχει γίνει η αποδεκτή κανονικότητα στην Ελλάδα.

Η θεραπεία με την αναστροφή των πλαστών φορολογικών οφειλών κατά των ελεύθερων επαγγελματιών, η διαγραφή των τιμωρητικών προστίμων αδυναμίας πληρωμής, και η δημιουργία ενός δικαίου περιβάλλοντος επιχειρηματικότητας.

Δεν δέχομαι αυτό τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και θα τον πολεμήσω με κάθε τρόπο.

Είτε μέσα από το ευρωκοινοβούλιο, είτε απέξω!

Είναι ανήθικος και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δεν είναι δυνατόν μια μερίδα Ελλήνων να περνάει μαύρο Πάσχα ανησυχώντας πως θα πληρώσει τα λύτρα της υπερφορολόγησης στο τέλος του μήνα, με απειλές κατασχέσεων και πλειστηριασμών γιατί κάποιοι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ανεπάγγελτοι πολιτικοί ψήφισαν να τους ψοφίσουν στους φόρους!

Καλή Ανάσταση!

* Ο Αγης Βερούτης είναι υπ. ευρωβουλευτής με τη ΝΔ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail