Έτοιμος να λιώσει τον Ερντογάν ο Τραμπ: Η Τουρκία μας εκμεταλλεύθηκε για αρκετά χρόνια! Δε θα υποκύψω για να βγει ένας αθώος"

16/8/18 υπουργικό συμβούλιο ΗΠΑ - φωτο: @realDonaldTrump
Freepen.gr - Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ​εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Τουρκία μέσω twitter απειλώντας με νέες κυρώσεις σε περίπτωση που δεν απελευθερωθεί ο πάστορας αλλά και αυξάνοντας την σκληρότητα της ρητορικής του:

«Η Τουρκία για πολλά χρόνια εκμεταλλευόταν τις ΗΠΑ. Τώρα κρατούν το θαυμάσιο χριστιανό πάστορά μας, από τον οποίο πρέπει πλέον να ζητήσω να εκπροσωπεί τη χώρα μας ως ένας μεγάλος πατριώτης όμηρος. Δε θα πληρώσουμε τίποτα για την απελευθέρωση ενός αθώου ανθρώπου, αλλά κάνουμε περικοπές στην Τουρκία» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο αμερικανός πρόεδρος.




Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα στο υπουργικό συμβούλιο ο Τραμπ είχε εκφράσει τη μεγάλη του απογοήτευση για την στάση της Τουρκίας. Διαβάστε σχετικά εδώ > Νέο χτύπημα από το Λευκό Οίκο: Οι δασμοί θα παραμείνουν ακόμη κι αν ελευθερωθεί ο πάστορας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail