Δημοσιογράφος από το Καζακστάν ταπείνωσε τον Τσαβούσογλου στην Αστάνα - Άλλαξε 10 χρώματα ο φίλος του "we are the world"

Freepen.gr - Ένας δημοσιογράφος από το Καζακστάν έδειξε στη συνέντευξη τύπου των ΥΠΕΞ Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν στην Αστάνα, πως πρέπει να γίνονται οι ερωτήσεις.

Εν πρώτοις ρώτησε για το σχέδιο απαγωγής ενός Τούρκου επιχειρηματία στην Ελβετία από τις μυστικές υπηρεσίες επειδή είναι αντικαθεστωτικός μιλώντας για διπλωματικό σκάνδαλο. Σε δεύτερο χρόνο ρώτησε τον Τσαβούσογλου αν η επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" συνιστά παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας της Συρίας".

Ο Τσαβούσογλου, φίλος του "we are the world" Νίκου Κοτζιά (το άσμα που είχαν τραγουδήσει οι ΥΠΕΞ στην Αττάλεια με το δεύτερο να πιάνει αγκαζέ τον πρώτο) άλλαξε δέκα χρώματα. Τελικά ρώτησε το όνομα του δημοσιογράφου και τον επέπληξε λέγοντας ότι δεν απαντά σε ερωτήσεις που εκστομίζονται από τα χείλη τρομοκρατών!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail