Με τις ευλογίες του Μόσχοβου και του Αμερικάνου - Οι Κούρδοι εγκαταλείπουν την Αφρίν, εισέρχονται οι Τούρκοι και οι τρομοκράτες

photo: @Shuriyakurd
Στρατής Μαζίδης

Οι Κούρδοι εγκαταλείπουν την Αφρίν. Φορτώνουν όσα μπορούν, όπου μπορούν και φεύγουν. Για άλλη μια φορά στην ιστορία επέλεξαν λάθος πλευρά και πληρώνουν τις επιλογές τους. Οι ΗΠΑ δεν έκαναν το παραμικρό υπέρ τους. Ο Μόσχοβος, που πολλοί ονειρεύονται ότι θα μας δώσει την Πόλη, αφού πούλησε τους Σύριους, άναψε το πράσινο φως στους Τούρκους να μπουν για δεύτερη φορά στη Συρία ώστε να τους φέρουν απέναντι στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, τουρκικά αεροπλάνα βομβάρδισαν το κέντρο της Αφρίν και συγκεκριμένα το νοσοκομείο Avrin. Οι φωτογραφίες των διαμελισμένων πτωμάτων κυριαρχούν στο twitter.



Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους Κούρδους να εγκαταλείπουν την Αφρίν. Φυσικά δεν ισχύει στο ελάχιστο το σχόλιο του χρήστη που αναφέρει ότι "διαφεύγουν από τους τρομοκράτες του PKK".





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail