Άγρια κατσάδα και από τη Σαββοπούλου του STAR έφαγε ο Τσίπρας που φούσκωνε και ξεφούσκωνε τα μάγουλά του

Freepen.gr - Μετά την Ευαγγελία Τσικρίκα του Alpha, η σκυτάλη πέρασε στη δημοσιογράφο του STAR, Ειρήνη Σαββοπούλου, η οποία υπενθύμισε στον πρωθυπουργό τις κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων όταν έκλεινε η ΕΡΤ και σχολίασε πως:

«Εμάς δεν μας έκλεισε η κρίση αντέξαμε, εσείς μας κλείνετε» τόνισε η δημοσιογράφος του Star Ειρήνη Σαββοπούλου στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και επεσήμανε: «Μιλήσατε για νταβατζιλίκια σε εν δυνάμει απολυμένους». 

Για να ρωτήσει:
« Θέλω να εξηγήσετε στον ελληνικό λαό ότι το «τζάμπα πέθανε» πόσα χρήματα θα χάσει το ελληνικό Δημόσιο από τα κανάλια που θα κλείσουν και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα για την επόμενη ημέρα των εργαζομένων μετά το μαύρο;»

Ο πρωθυπουργός που φούσκωνε και ξεφούσκωνε τα μάγουλά του μη κοιτάζοντας κατάματα τη δημοσιογράφο αναλώθηκε σε γενικότητες όπως:

Κατανόω τη συναισθηματική φόρτισή σας. Αυτό που σας κλείνει είναι η απροθυμία των εργοδοτών σας να καταβάλλουν το τίμημα που απαιτείται για την απόκτηση μιας τηλεοπτικής άδειας.

Ο διαγωνισμός αυτός ήταν αδιάβλητος. Δεν δώσαμε άδειες στους φίλους μας. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρόβλημα που είναι σημαντικό. Όμως το πρόβλημα αυτό δεν είναι σημαντικότερο από το πρόβλημα των εργαζομένων στον ALTER ή της Ελευθεροτυπίας.

Δεν πρέπει να ταυτίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων με τα συμφέροντα των εργοδοτών. Αλλά πρέπει να βάλουμε σε τάξη το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail