Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιεί: Αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες είναι «ψίχουλα» μπροστά σε ό,τι θα συμβεί!

«Αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες είναι "ψίχουλα" μπροστά σε ό,τι θα συμβεί» ήταν το σχόλιο του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο Τραμπ επέκρινε τη στάση αλλά και τις νοητικές ικανότητες των σημερινών ηγετών και υποστήριξε πως θα πρέπει να κλείσουν τα σύνορα για τους μουσουλμάνους όταν δε φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα:

«Επειδή δεν είμαστε αρκετά σκληροί, και ειλικρινά, οι ηγέτες μας δεν είναι αρκετά έξυπνοι. Πρέπει να έχουμε πολύ ‘ισχυρά σύνορα. Άνθρωποι από ορισμένα μέρη του κόσμου, όπως τη Συρία, χωρίς έγγραφα μαζί τους, δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτοί στη χώρα μας... Δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι, από πού έρχονται. Θα μπορούσαν να έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε».

Ο ίδιος σημείωσε στο Fox News:

«Θα έκλεινα τα σύνορά μας. Είμαστε χαλαροί και είμαστε ανόητοι» .

Νωρίτερα είχε αναρτήσει στο Twitter:

«Θυμάστε όλοι πόσο όμορφες και ασφαλείς ήταν οι Βρυξέλλες. Όχι πια, είναι από άλλο κόσμο! Οι ΗΠΑ πρέπει να επαγρυπνούν και να είναι έξυπνες».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail