Να πάμε να γ@μηθούμε όλοι, για να μη μείνει η Αννα άνεργη

Του Στρατή Μαζίδη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα Καραμανλή μπορεί να ανασκεύασε τις χθεσινές της δηλώσεις, ωστόσο ο χρόνος δε γυρίζει πίσω.

Αντιγράφω από το Κουτί της Πανδώρας:

«Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ». Αυτό έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η Αννα Καραμανλή η οποία χθες στη Βουλή καταφέρθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε έντονο ύφος είπε χθες στον σύμβουλο του κ.Χαρδούβελη: «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;». Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να πει ο σύμβουλος ήταν: «Γιατί φωνάζετε;» Τότε, ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν την φοβήθηκε... Η γαλάζια βουλευτής με δάκρυα στα μάτια άρχισε να φωνάζει: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του τα πείτε αυτά». Η κυρία Καραμανλή εξερράγη και χρησιμοποίησε σκαιούς χαρακτηρισμούς λέγοντας: «Να πάει να γαμ… ο Χαρδούβελης». Και συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονο και την απόγνωσή της για την ακολουθούμενη πολιτική: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!».
Να μην πάει να τσιριμπίμ τσιριμπόμ ο Χαρδούβελης επειδή σταυρώνει μια ολόκληρη κοινωνία αλλά γιατί πολλοί βουλεφτάδες θα μείνουν άνεργοι, ανάμεσά τους και η Αννούλα του χιονιά. 

Η κα Καραμανλή είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου. Κοιτάζει την πάρτη της, το συνάφι της και δεν την ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από την επανεκλογή της που της διασφαλίζει μια σειρά προνομίων και ένα παχυλότατο μηνιαίο μισθό που άλλοι θέλουν ένα χρόνο για να τον βγάλουν. Κι αν εργάζονται.

Βουλευτής επιπέδου νταή λιμανιού. Να πα γ@μηθεί ο υπουργός να ούμε.

Βασικά να πάμε να γ....θούμε όλοι εμείς κι η πατρίδα. Το μόνο που μετράει είναι η επανεκλογή της Αννας.

Τουλάχιστον προσφέρεται να δώσει λίγα ψίχουλα αγάπης;

Ωστόσο μην περιμένετε άσπρη ημέρα όσο σας εκπροσωπούν βουλευτές με λεξιλόγιο καφενείου ή αποβάθρας για τους οποίους ισχύει το:

εις οιωνός άριστος (αλλά και χείριστος) αμύνεσθαι περί πάρτης!
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail